Cadde Merve Oflaz ve Allan Hakko pişti oldu! Köşe kapmaca oynadılar

Merve Oflaz ve Allan Hakko pişti oldu! Köşe kapmaca oynadılar

02.11.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Allan Hakko ve eski Survivor yarışmacısı Merve Oflaz, yaklaşık iki yıl süren ilişkisini bitirmeye karar verdi. Ayrılığın ardından Hakko'nun adı Elisabeth Mas ile anıldı. Tüm bunların ardından Merve Oflaz, Bebek'te bulunan bir otelde yapılan partiye katıldı. Oflaz, aynı mekana 20 dakika sonra eski aşkı Allan Hakko gelince karşılaşmamak için köşe kapmaca oynadı.

Merve Oflaz ve Allan Hakko pişti oldu Köşe kapmaca oynadılar

UMUT ÜNVER/ MİLLİYET

Haberin Devamı

'Survivor' yarışmasında birinci olduktan sonra ün kazanan Merve Oflaz, iş insanı Allan Hakko ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini Uludağ tatillerinde ilan eden çiftten kötü haber geldi. Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Merve Oflaz ile Allan Hakko ayrılık kararı aldı.

İş insanının adı son olarak ‘Miss Mas’ isimli blog’uyla tanınan Elisabeth Mas ile anılmaya başlamıştı. İspanyol influencer, 2020’de üç yıllık eşi ve bir çocuğunun babası Caner Karaloğlu’ndan boşanmıştı.

AİLEYE GİRDİ

Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten 33 yaşındaki Oflaz, aileye girmişti. İddialara göre; bir çocuk babası Hakko, sevgilisini ilk kez babasıyla tanıştırmıştı.

Merve Oflaz ve Allan Hakko pişti oldu Köşe kapmaca oynadılar

"GÜZEL GİDEN BİR İLİŞKİM VAR"

Oflaz, "Evliliğe sıcak bakıyor musunuz?" sorusuna ise, "Bu sorulara cevap vermek istemiyorum. Güzel giden bir ilişkim var, o kadar" yanıtını vermişti.

Merve Oflaz ve Allan Hakko pişti oldu Köşe kapmaca oynadılar

Haberin Devamı

ESKİ AŞIKLAR PİŞTİ OLDU

Ayrılığın ardından ünlü isimler Bebek'te farklı mekanlarda yapılan Cadılar Bayramı (Halloween) partisine gitti. Oyuncu Merve Oflaz partiye kız arkadaşları ile katıldı. Aynı mekana 20 dakika sonra eski aşkı Allen Hakko'da geldi.

Merve Oflaz ve Allan Hakko pişti oldu Köşe kapmaca oynadılar

MERVE MEKANI TERK ETTİ

İkili, mekanda karşılaşmamak için köşe kapmaca oynadı. Oflaz, daha sonra mekanı terk ederek, evinin yolunu tuttu. 

"KONUŞMAYACAĞIM"

Merve Oflaz, cadılar bayramı konseptli parti öncesi Bebek’te yürürken görüntülendi. Üç yıldır birlikte olduğu Allan Hakko’yla ilişkisini bitirmesinin ardından eski sevgilisinin ismi İspanyol Elisabet Mas ile anıldığı hatırlatılınca, "Boşuna sormayın konuşmayacağım" diye açıklama yaptı.

"İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM"

Oyuncunun girdiği mekana yirmi dakika sonra ise eski sevgilisi Allen Hakko’nun giriş yaptığı görüldü. Hakko, muhabirlerin "Merve Oflaz da içeride" sözlerine, "İyi akşamlar diliyorum" diye cevaplayıp mekana giriş yaptı. 

Merve Oflaz ve Allan Hakko pişti oldu Köşe kapmaca oynadılar