Cadde Metin Özülkü'nün Eda Özülkü anısı! 'Yengeye kaset yapalım'

Metin Özülkü'nün Eda Özülkü anısı! 'Yengeye kaset yapalım'

03.10.2023 - 17:31 | Son Güncellenme:

'Sahte Gülücük' adlı ilk solo albümünü 1982'de çıkartan Metin Özülkü ile 35 yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüğü meslektaşı Eda Özülkü, geçtiğimiz akşam Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği gecede Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde konser verdi.

Metin Özülkünün Eda Özülkü anısı Yengeye kaset yapalım

Bir döneme damga vuran Metin Özülkü ile Eda Özülkü, Sivaslıların büyük ilgi gösterdiği konserde; 'Aramadın Aylardır', 'Unutulmuş muydum?', 'Eğlen Güzelim', 'Seninle Olmak Var ya' gibi sevilen şarkılarıyla birlikte izleyenlerden gelen istekleri de söylediler.

Haberin Devamı

Aşklarıyla yıllara meydan okuyan, 19 yaşında Volkan ve Baran adlı ikiz çocukları olan ünlü çiftten Metin Özülkü, müzik ziyafeti sundukları gece boyunca ara ara anılar da anlattı.

Metin Özülkünün Eda Özülkü anısı Yengeye kaset yapalım

"EDA'YI ZORLA ŞARKICI YAPTILAR"

61 yaşındaki sanatçı, "90'lı yıllar... Eda, müzik öğretmenliğinde kariyer peşindeydi. Evde okuttuğum şarkıların demolarını dinleyen Unkapanı şirketleri 'Yengeye kaset yapalım' diye diye Eda’yı zorla şarkıcı yaptılar, iyi de yaptılar. Bugüne kadar ortak 600’e yakın şarkı ürettik" sözlerinin ardından seyircilerden büyük alkış aldı.

Metin Özülkünün Eda Özülkü anısı Yengeye kaset yapalım