Cadde Mihre Mutlu ile İbrahim Çelikkol oğulları Ali için bir araya geldi!

Mihre Mutlu ile İbrahim Çelikkol oğulları Ali için bir araya geldi!

09.12.2023 - 08:43 | Son Güncellenme:

Beş yıllık evliliklerini sürpriz bir kararla sonlandıran oyuncu İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu, oğulları Ali'nin doğum günü için bir araya geldi. Mutlu, partide çekilen karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Mihre Mutlu ile İbrahim Çelikkol oğulları Ali için bir araya geldi

İbrahim Çelikkol, Nisan 2017'de Samsun'a giderek, mimar sevgilisi Mihre Mutlu'yu ailesinden istemiş, ardından evliliğe ilk adımı atarak nişanlanmışlardı. İkili, bir ay sonra sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

Aralık 2019'da Ali adını verdikleri oğullarının dünyaya gelmesiyle ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan çift, geçtiğimiz yıl evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddialarıyla magazin gündemine gelmişti. Bu haberlerden sonra İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol'dan üzücü haber gelmişti.

Mihre Mutlu ile İbrahim Çelikkol oğulları Ali için bir araya geldi

İkilinin ilişkilerini toparlaması için yakın dostları araya girmiş ama tüm çabalara rağmen karar değişmemişti. Aşk pozları mazide kalan Çelikkol ve Mutlu, Mayıs 2022'de tek celsede anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı.

Mihre Mutlu ile İbrahim Çelikkol oğulları Ali için bir araya geldi

AŞKINI SOSYAL MEDYADAN İLAN ETTİ

Adı sık sık yakın arkadaşı Birce Akalay ile aşk dedikodularına karışan Çelikkol, 2023 yılının ilk gününde sevenlerine sürpriz yapmış ve Instagram hesabından Natali Yarcan ile romantik pozunu yayınlayarak birlikteliklerini gözler önüne sermişti.

Haberin Devamı

OĞULLARI İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Eski eşler Mihre Mutlu ile İbrahim Çelikkol, dört yaşına basan oğulları Ali için düzenlenen doğum günü partisinde bir araya geldi.

Mihre Mutlu ile İbrahim Çelikkol oğulları Ali için bir araya geldi

Partiden paylaştığı fotoğraflarda eski eşi Çelikkol ile karelerine yer veren Mutlu, "Seninle geçen dolu dolu 4 sene... Çok iyiydi, hep iyiydi. İyi ki varsın dostum, ortağım, oğlum, güzelim ve iyi ki doğdun. Şanslı dört" ifadelerini kullandı.