Cadde Milyonlarca dolar dolandırılmıştı! Arda Turan'a dava sorusu

Milyonlarca dolar dolandırılmıştı! Arda Turan'a dava sorusu

23.11.2023 - 08:10 | Son Güncellenme:

Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişi, özel bir bankanın şube müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırıldığını iddia etmişti. Geçtiğimiz gün eşi Aslıhan Doğan ile bir etkinliğe katılan Turan, konuyla ilgili yöneltilen sorulardan kaçamadı.

Milyonlarca dolar dolandırılmıştı Arda Turana dava sorusu

Bakırköy'de özel bir bankada müdürlük yapan Seçil Erzan, aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi 55 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklanmıştı.

Haberin Devamı

Erzan tarafından dolandırıldığını iddia eden ünlü isimler de tek tek adliyeye giderek savcıya ifade vermişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Seçil Erzan’ın da arasında olduğu 7 kişiye dava açılmıştı.

Milyonlarca dolar dolandırılmıştı Arda Turana dava sorusu

"BU OLAY BENİ ÇOK YIPRATTI"

Şikayetçi Arda Turan, Seçil Erzan'ın kendisini sık sık arayıp bunaltması üzerine bahsettiği fona yatırması için önce 3 milyon doları elden verdiğini, Erzan'ın kendisini "Bu fona kim ne kadar yatırdıysa ona göre kazanç sağlayacak, bu bir faiz değil' diyerek kandırdığını söylemişti.

Turan, toplamda 13 milyon 900 bin doları elden verdiğini, kendisinin de 6 milyon 400 bin doları geri ödediğini, kendisine banka kaşeli ve ıslak imzalı belge verdiğini belirterek "Yıllardır çalışıp kazandığım bütün paramı, emeğimi Seçil Erzan beni kandırarak yok etmiştir. Çok üzgünüm, bu olay beni çok yıprattı. Bütün birikimim bir anda gitti" demişti.

Haberin Devamı

Milyonlarca dolar dolandırılmıştı Arda Turana dava sorusu

"HERHANGİ BİR ŞEKİLDE KONUŞMADIM"

Arda Turan ile eşi Aslıhan Doğan, son olarak geçtiğimiz gün katıldıkları bir etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi. Futbol hocalığı hakkında konuşan Turan, "Ne kadar çalışırsanız o kadar kazanırsınız. Bu tamamen oyuncularla alakalı aslında onlar güzel oynuyorlar. Güzel bir kulüp olma yolunda ilerliyoruz" dedi.

Milyonlarca dolar dolandırılmıştı Arda Turana dava sorusu

Yaklaşık 14 milyon dolar dolandırılması ve dava süreci hakkında da soru yöneltilen ünlü isim; "Ben çok konuşmuyorum bu konuda. Herhangi bir şekilde konuşmadım da" ifadelerini kullandı. Arda Turan ve eşi, konuyla ilgili sorulara yanıt vermek istemedi.