Cadde Milyonları ekran başına kilitledi! Ülke Türk kızı Ekin Su Cülcüloğlu'nu konuşuyor

Milyonları ekran başına kilitledi! Ülke Türk kızı Ekin Su Cülcüloğlu'nu konuşuyor

02.08.2022 - 12:07 | Son Güncellenme:

Ekin Su Cülcüloğlu, İngiltere'nin en çok konuşulan ve izlenen reality şovu Aşk Adası'nda (Love Island) sezona damgasını vurdu. Adadaki ikili ilişkileri ve kazanmak için verdiği mücadelesiyle sık sık adından söz ettiren Ekin Su zafere ulaştı.

Milyonları ekran başına kilitledi Ülke Türk kızı Ekin Su Cülcüloğlunu konuşuyor

Derleyen: Betül Yasemin Keskin / Milliyet.com.tr - İngiltere'nin en çok izlenen yarışma programlarından Aşk Adası'na (Love Island) katılan 27 yaşındaki Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, ülkede en çok konuşulan isimler arasına girdi. Türkiye'de de hatırı sayılır bir takipçi kitlesi olan yarışmada yer alan Cülcüloğlu, Türkiye'de bir süre dizilerde rol aldıktan sonra eğitimini devam ettirmek için Londra’ya gitti ve burada Central Lancashire Üniversitesi'nde sahne sanatları okudu. Ünlü olmak isteyen ve kariyerini buna göre planlayan Ekin Su, Aşk Adası'na son noktayı koydu.

Haberin Devamı

Milyonları ekran başına kilitledi Ülke Türk kızı Ekin Su Cülcüloğlunu konuşuyor

ZEKİ BİRİNİ İSTEMİŞTİ!

Hayatını Londra ve İstanbul arasında mekik dokuyarak sürdüren 27 yaşındaki Türk kızı, yarışmaya dahil olduğu an tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Yarışmadaki diğer kızlara söyledikleriyle de çok konuşulan Cülcüloğlu, burada tek mevsimlik bir aşk için bulunmadığını ve hayatının aşkını bulmak istediğini dile getirdi. Ekin Su Cülcüloğlu ayrıca kendini beğenmişlikten hoşlanmadığını belirterek, "Beni en çok etkileyen şey beyin! Zeki, iyi sohbet edebildiğim birini arıyorum" ifadesini kullanmıştı.

Yarışmaya katıldığı ilk gün 'Aşk Adası' yarışmacılarından Liam Llewellyn ile çıktığı randevuda kendisini anlatırken, Türkiye’deki bir dizide seri katili canlandırdığını söylemesiyle İngiliz basınında gündem oldu. "Gerçekten tuhaf karakterler canlandırdım" diyerek Liam'a yakınlaşan Cülcüloğlu, Liam'ın flörtleştiği Gemma’nın tepkisini çekince adada olaylar çıktı. Bunun ardından Ekin Su Cülcüloğlu, Davide Sanclimenti ile öpüştükten sadece birkaç saat sonra adaya yeni katılan Jacques O'Neill'le flört ederken görüntülendi. Son olarak Davide Sanclimenti ile bir ilişki yaşayan Ekin Su partneriyle zirveye adım adım tırmandı.

Pazartesi gecesi ITV2'de yayınlanan finalde Ekin Su Cülcüloğlu ve Davide Sanclimenti çiftinin çalkantılı ve drama dolu yolculuğu neşeli bir sonla taçlandırıldı. Programın sunucusu Laura Whitmore'nun Ekin Su Cülcüloğlu ve Davide Sanclimenti'nin kazandığını açıkladığı an çift sevinçten yerinde duramadı.

Haberin Devamı

Sevilen çift, finalistler Gemma Owen ve Luca Bish ile kafa kafaya gittikten sonra galip geldi. 50 bin sterlin kazanan ikili ödülü yarı yarıya bölüşecekler. Ekin Su finalde, “Hayallerinin erkeğini bulup kazanmak çok gerçeküstü bir duygu” dedi.

Milyonları ekran başına kilitledi Ülke Türk kızı Ekin Su Cülcüloğlunu konuşuyor

Çiftin kazanacağına dair finalden önce bahisler açıldı. Türkiye'den ve İngiltere'den hatrı sayılır bir destekçisi olan Ekin Su, Davide ile 'harika bir yolculuk' yaptıklarını söyledi. İkilinin kazanmasıyla markaların işbirlikleri için sıraya girdiği bilgisi verildi. Daha önce yaptığı bir açıklamada "Kazanmak için her şeyi yaparım" diyen Ekin Su partneriyle çıktığı bu yolculuğu rakiplerini geride bırakarak birincilikle taçlandırdı ve yeni projeler için kolları sıvadı.

Milyonları ekran başına kilitledi Ülke Türk kızı Ekin Su Cülcüloğlunu konuşuyor

SÖYLEDİKLERİ GÜNDEM OLMUŞTU

Yarışmanın kazananı Ekin Su elbette bu zaferi kolay elde etmedi. Programdayken birçok kez sorun yaşayan Ekin Su partneri Davide'den önce 28 yaşındaki yatırım analisti Jay Younger'a karşı bir şeyler hissetmişti. Fakat Jay'in 24 yaşındaki hemşire Paige ile bir ilişkisi olabileceği ya da Jay'in ondan hoşlanabileceği düşüncesi Ekin Su'yu küplere bindirmişti. Ekin Su Jay'e âşık olmaya başladığını söylemişti. Ancak bu sözleri üzerine Jay'in Paige ile ilgilenmesi Ekin'i çileden çıkardı ve Ekin kendini Jay ile bir tartışmanın ortasında buldu. Paige ile olan ilişkisinden dolayı Ekin, Jay'i villadaki 'en büyük oyuncu' olarak nitelendirilmişti.

Haberin Devamı

Ekin’in Jay'e, "Yaptığın şey şimdi beni etkiledi, bana Paige'i ciddi bir ilişki içindeyken tanımak istediğini söylüyorsun. Bunun seni ne kadar gizemli gösterdiğini biliyor musun? Ben bir oyuncuyum ama görünüşe göre buradaki en büyük oyuncu sensin. Bunun için bir Oscar'ı hak ediyorsun, en büyük Oscar. Defol git Jay!" dediği görüldü. Kısa bir sürenin ardından öfkesini sakinleştiren ve Jay'le konuşmayı kabul eden Ekin Su, Sahil Kulübesi'nde Jay'e her şeyi itiraf etti. Ekin, "Duygularıma yenik düşüp her şeyi batırdım, yardım et. Her şey yolundaymış gibi yapmayacağım ama ondan hoşlansaydın mahvolurdum. Sanırım her şeyi fazla düşünüyorum" açıklamasında bulunmuştu.