Cadde Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı ve Melisa'nın ismini koluna kazıttı

Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı ve Melisa'nın ismini koluna kazıttı

24.10.2022 - 12:57 | Son Güncellenme:

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, uzun süredir aşk yaşadığı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmış; ancak bir dargın bir barışık aşıklar ilişkilerine bir şans daha vermeye karar vermişti. Son olarak Mohammed Alsaloussi'den sürpriz bir hamle geldi. İş insanı, sevgilisi ve kızı Melisa'yı ömür boyu üzerinde taşıyacak.

Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı ve Melisanın ismini koluna kazıttı

Nikah masasına oturmaya hazırlandığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıklarını duyuran fenomen isim Şeyma Subaşı, "Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

MELİSA İLE FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Ancak daha önce iki kez ayrılıp barışan çiftin bu ayrılıkları da uzun sürmemiş, ikilinin barıştığı öğrenilmişti. Subaşı'nın kızı Melisa'nın, Meedo ile Louvre Müzesi'nin önünde çekilen fotoğrafı gündeme bomba gibi düşmüştü. Wewontliemagnew’deki habere göre çift Paris'te lüks bir otelde beraber kalıyordu.

Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı ve Melisanın ismini koluna kazıttı

KALP EMOJİSİYLE YAYINLADI

Tüm bunların ardından 32 yaşındaki sosyal medya fenomeni, barışma sonrası Alsaloussi ile bir paylaşım yaptı. Yeni karelerini Instagram hesabından peş peşe yayınlayan Subaşı, Meedo ile çekilen karesini de beyaz kalp emojisiyle takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü ismin gönderisi, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı ve Melisanın ismini koluna kazıttı

Haberin Devamı

ŞEYMA VE MELİSA'YI KOLUNA KAZITTI

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi ile güneşlendiği anları paylaştığı görüntülerde ortaya çıkan detay, magazin gündemini adeta salladı. Görüntülerde, Mohammed Alsaloussi'nin omzunda Şeyma ve Melisa isimlerinin yazdığı görüldü. Alsaloussi'nin, iki ismin arasına sonsuzluk işareti eklettirdiği de dikkatlerden kaçmadı.

Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı ve Melisanın ismini koluna kazıttı