Cadde Müjgan Ferhan ile Derya Şensoy: Küçük prensesimizi gezmeye çıkardık

Müjgan Ferhan ile Derya Şensoy: Küçük prensesimizi gezmeye çıkardık

04.04.2022 - 10:49 | Son Güncellenme:

Temmuz 2021'de hayatını kaybeden Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın kızları Müjgan Ferhan Şensoy ile Derya Şensoy, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Oyuncu kardeşler, minik Pera ile keyifli vakit geçirdi.

Müjgan Ferhan ile Derya Şensoy: Küçük prensesimizi gezmeye çıkardık

Temmuz 2021'de hayatını kaybeden Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın büyük kızı Müjgan Ferhan Şensoy, 2018 yılında Cem Öget ile dünyaevine girmişti. Ünlü çift, mutlu evliliklerini birkaç ay önce bir bebekle taçlandırmıştı.

Haberin Devamı

"HOŞ GELDİN KIZIM, İYİ Kİ GELDİN"
Doğumdan iki ay sonra minik kızı ile ilk paylaşımlarını yapan 33 yaşındaki Şensoy, gönderisine şu notu düşmüştü:

"Pera tam iki aydır dünyamızı aydınlatıyor. Hayatımın en zor ve en güzel anlarını aynı anda göğüsleyebildiysem senin sayende canım sevgilim Cem Öget. İyi ki bu yolculuğa beraber çıkmışız. Hastanede o kadar karışık, o kadar yoğun duyguları bir arada yaşıyorduk ki, planladığımız fotoğraf çekimini yapamadık. Pera 20 günlükken sevgili Şengül Pallı evimize geldi ve harika fotoğraflarımız oldu. Hoş geldin kızım, iyi ki geldin."

"PERA EVE GİRMEK İSTEMİYOR"
Vaktinin tamamını kızıyla geçiren Müjgan Ferhan Şensoy, önceki akşam Cihangir’de kız kardeşi Derya Şensoy ile görüntülendi.

Haberin Devamı

Havanın güzel olmasıyla kızı Pera'yı dışarı çıkaran ikili, "Küçük prensesimizi gezmeye çıkardık. Sokakta gezmeyi oynamayı çok seviyor eve zor sokuyoruz girmek istemiyor" dedi.

Müjgan Ferhan ile Derya Şensoy: Küçük prensesimizi gezmeye çıkardık