Cadde Murat Aygen kızı Nil'den bahsetti: Sekiz yaşında bir sürü bestesi var!

Murat Aygen kızı Nil'den bahsetti: Sekiz yaşında bir sürü bestesi var!

17.02.2024 - 07:37 | Son Güncellenme:

Murat Aygen, eşi Nihan Aslı Elmas ile görüntülendiği Nişantaşı'nda muhabirlerle sohbet etti. Kızı Nil'den bahseden Aygen, "Dört yaşından beri beste yapıyor. Nihan'ın kitabında çocuk besteleri var. Klasik müziğe meraklı" dedi.

Murat Aygen kızı Nilden bahsetti: Sekiz yaşında bir sürü bestesi var

Oyuncu Murat Aygen ve eşi Nihan Aslı Elmas, Nişantaşı City's'te görüntülendi. Elmas, "İki çocuk kitabım çıktı. Kendimi bildim bileli yazıyorum. Oluşması Kızım Nil'le oldu. Ona hep bir şeyler anlatıyordum. Nil çok beğendi" dedi.

Haberin Devamı

"NİHAN'IN KİTABINDA BESTELERİ VAR"

Aygen, "Hem kitapların devamı gelecek. Devlet Tiyatroları oyunlaştıracak gibi duruyor" diye konuştu. Kızı Nil'den bahseden Aygen, "Dört yaşından beri beste yapıyor. Sekiz yaşında bir sürü bestesi var. Nihan'ın kitabında çocuk besteleri var. Klasik müziğe meraklı... 28 Nisan CRR'de uluslararası festivalde hem bestesi çalacak hem de performansını sergileyecek" diye konuştu.

Murat Aygen kızı Nilden bahsetti: Sekiz yaşında bir sürü bestesi var

"AİLECE GEZMEYİ SEVİYORUZ"

Projelerinden bahseden Aygen, "Ailecek gezmeyi seviyoruz. O sırada bir şeyler çekiyorduk. Sponsorlarla iş birliği yaparak bir YouTube projesi yaptık. 'Rotadan Çıktınız Yol Hikayeleri' ses getirdi. Bir kanal yayınlıyor şimdi... Devamını yapacağız. İznik'te bir ölüm çekmiştik tüylerimiz diken diken olmuştu. Yedikule Zindanları'nda da çekim yaptık. Orada Genç Osman'ın hapsedildiği ve boğulduğu kulenin içindeki his acayipti. Yeniçeri'nin baş kaldıranların kapatıldığı ve boyunlarının vurulduğu odalar çok acayip. Bunları yaptığım için eylül ve ekim aylarından bir şey yapmak istedim" ifadelerini kullandı.

Murat Aygen kızı Nilden bahsetti: Sekiz yaşında bir sürü bestesi var

Haberin Devamı

"GERİYE DÖNMEYE GEREK YOK"

Mine Tugay'ın 'Medcezir' dizisi için "O süreçte çok tatsız şeyler yaşadım benim için yıkıcı oldu" sözlerinin hatırlatılmasına Aygen, "Açıklamasını duymadım. Mine Tugay'ı severim. Zaman zaman görüşürüz. Yaşadığı şeyler için çok zaman oldu. 'Medcezir' bu arenaya girme işimizdi. Nihan da ikinci bölüm itibarıyla Eylül'ün annesi olarak katıldı. Bizim için anıları çok güzel ve büyük. 79'uncu bölümün kına sahnesinde Nil annesinin karnında altı aylıktı. Mine ilk sezon ayrıldı. Böyle bir projenin içerisinden ayrılmak sonrandan insana kötü hissetirebilir. O dönem neler yaşadı bilmiyorum. Benim için iş bazında, iş bitmişse bitmiştir. Geriye dönmeye gerek yok" ifadelerini kullandı. 

Murat Aygen kızı Nilden bahsetti: Sekiz yaşında bir sürü bestesi var