Cadde Murat Boz: Hadise'yi anlatmama kelimeler yetmez!

Murat Boz: Hadise'yi anlatmama kelimeler yetmez!

05.02.2024 - 08:42 | Son Güncellenme:

Murat Boz, önceki akşam arkadaşı İbrahim Büyükak ile Etiler'de bir restoran çıkışı görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını cevaplayan ikiliden Boz, Hadise ile birlikte Amerika'da verdikleri konser hakkında konuşarak, meslektaşından övgüyle bahsetti.

Murat Boz: Hadiseyi anlatmama kelimeler yetmez

Ünlü şarkıcı Murat Boz, önceki gün yakın arkadaşı oyuncu İbrahim Büyükak ile birlikte Etiler'de yer alan bir restoranda buluştu. Yaklaşık iki saat kaldıkları mekandan birlikte çıkan ikili, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

Haberin Devamı

"BU İKİLİDEN DRAM ÇIKMAZ!"

Boz, "Dostlarımızla yemek yedik, güldük eğlendik, şimdi de evlerimize geçiyoruz. İbrahim ile birlikte film projemiz olabilir yakın zamanda. Komedi ağırlıklı olur, bu ikiliden zaten mümkün değil dram çıkmaz" dedi ve ekledi:

Onun haricinde mart ayında yeni albüm geliyor. Düet olmayacak, belki İbrahim ile bir düet yaparız.

Murat Boz: Hadiseyi anlatmama kelimeler yetmez

"MÜTHİŞ EĞLENDİK"

Manhattan New York City Center’da Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlamak için yaklaşık 2 bin 500 izleyiciye Hadise ile birlikte unutulmaz bir gece yaşatan şarkıcı, "Benim Amerika'da ilk konserimdi. Çok güzel karşılandık. Hadise'yi anlatmama kelimeler yetmez, müthiş eğlendik. Evimizde gibiydik" diyerek meslektaşından övgüyle bahsetti.

Murat Boz: Hadiseyi anlatmama kelimeler yetmez

"ESTETİK YAPTIRMAYA PARAM YETMEZ"

Son günlerde erkek ünlülerin estetik yaptırmasıyla ilgili düşünceleri sorulan Murat Boz, "Herkes nasıl mutluysa öyle yapsın, kişisel mutluluklar çok daha önemli" diye konuşurken araya giren İbrahim Büyükak; "Benim o kadar param yok, kendime estetik yaptırmaya kalksam param yetmez zaten" diyerek herkesi güldürdü.