Cadde Murat Boz, Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak gecelerde!

Murat Boz, Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak gecelerde!

29.07.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' adlı dizide Tuba Büyüküstün ile kamera karşısına geçen Murat Boz'un rol arkadaşı ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Hem Büyüküstün hem Boz aşk haberlerini yalanlarken; Murat Boz, Tuba Büyüküstün, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak, geçtiğimiz gece Kuruçeşme'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Görüntü vermek istemeyen oyuncular hızlıca araçlarına binerken, Boz basın mensuplarıyla sohbet etti.

Murat Boz, Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak gecelerde

HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET
Şarkıcı Murat Boz'un; Aslı Enver'le bir dargın bir barışık dört yıllık ilişkisinin 2019'da sona ermesinin ardından, başrollerinde Tuba Büyüküstün ile yer aldığı 'Zeytin Ağacı' dizisinin setindeki arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü iddiaları gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir söyleşide Boz ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt veren Tuba Büyüküstün, “Hakkımızda çok dedikodu çıktı. Siz bizden daha iyi biliyorsunuz” demişti. 2011 yılında dünyaevine girdiği yönetmen Onur Saylak'tan 2017'de boşanan iki çocuk annesi güzel oyuncu, katıldığı Athena konserinde ise "Arkadaşız. Adım herkesle yazılıyor" diyerek, söz konusu iddiaları net bir şekilde yalanlamıştı.

Murat Boz, Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak gecelerde

KAFA KARIŞTIRAN TAŞINMA

Ünlü şarkıcının, internet dizisindeki partnerinin oturduğu Anadolu Yakası’na taşınması ise kafaları iyice karıştırmıştı. Murat Boz’un, Tuba Büyüküstün’le daha çok zaman geçirebilmek için taşınma kararı aldığı konuşulmuştu.

"TUBA İLE SADECE ARKADAŞIZ"

Taşınmadan kısa bir süre sonra bir AVM'de görüntülenen Murat Boz, “Tuba Büyüküstün ile ilişki yaşadığınız doğru mu?” sorusuna; "Öyle bir şey yok. Biz çektiğimiz dizinin setinde tanıştık ve arkadaş olduk. Tıpkı ekipteki diğer oyuncu arkadaşlarımız gibi. Gerçekten çok iyi bir ekip olduk. Hâlâ da dizi ekibiyle doğum günlerinde buluşup görüşüyoruz. Hiç kopmadık. Tuba ile de sadece arkadaşız" yanıtını vermişti.

Murat Boz, Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak gecelerde

Haberin Devamı

GÖRÜNTÜ ALINMASINI İSTEMEDİLER

Tüm bu yaşananların ardından Murat Boz, Tuba Büyüküstün, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak, geçtiğimiz gece Kuruçeşme Korto adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Mekan görevlilerini tembihleyen ekip, basının kapıda görüntü almamasını istedi.

Arabasını kapıya sıfır yanaştıran Tuba Büyüküstün, Serkan Altunorak ve diğer arkadaşları ile hızlıca arabaya bindi. Murat Boz ise kapıda basın mensuplarının beklediğini görünce aşağı doğru gelip soruları yanıtladı.

"EKİPÇE EĞLENMEYE GELDİK"

Boz "Zeytin Ağacı’ dizimizin yemeğindeydik ekipçe, sonrasında da eğlenmeye geldik. Çok güzel bir proje oldu bizim için. Merakla bekliyoruz biz de seyircilerimizin tepkisini. Bu dönemde birazcık oyunculuğa ağırlık verdim ama müzik hep benimle. Şimdi de izniniz ile arabama bineceğim” dedi.

KAMERA IŞIKLARINI GÖRÜNCE YÜZLERİNİ GİZLEDİLER

Büyüküstün ve Altunorak’ın olduğu araç ise mekanın hemen 200 metre ilerisinde çevirmeye takıldı. Kamera ışıklarını bir anda gören ikili, ilk başlarda yüzlerini gizledi. Şoförün sürdüğü araç kontrollerinin yapılması sonrası gönderildi.

Murat Boz, Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak gecelerde