Cadde Murat Dalkılıç ile sevgilisi Eda Dora'dan romantik poz

Murat Dalkılıç ile sevgilisi Eda Dora'dan romantik poz

14.11.2023 - 08:23 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Murat Dalkılıç, son olarak geçtiğimiz sene Çağla Boz ile görüntülenmişti. O zamandan beri hayatında kimse olmayan popçu, yeni aşkını geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilan etmişti. Ünlü isim, sevgilsiyle çekilen romantik bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Murat Dalkılıç ile sevgilisi Eda Doradan romantik poz

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü popçu Murat Dalkılıç, daha önce uzun süre aşk yaşadığı Merve Boluğur'la 2015 yılında nikah masasına oturmuş ve 2017 yılında boşanmıştı.

Haberin Devamı

Daha sonra Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlayan ve evlenmeleri beklenirken 2020'de üç yıllık ilişkisini biten Dalkılıç, oyuncu Sitare Akbaş ile bir araya gelmişti. Akbaş ile yaklaşık sekiz ayın ardından geçtiğimiz sene yollarını ayıran şarkıcı, Çağla Boz ile kısa bir süre birliktelik yaşamıştı.

Murat Dalkılıç ile sevgilisi Eda Doradan romantik poz

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Tüm bunların ardından 40 yaşındaki Murat Dalkılıç, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Ünlü isim, adının Eda olduğu öğrenilen sarışın güzel ile el ele tutuştuğu bir kareyi paylaşmıştı.

Murat Dalkılıç ile sevgilisi Eda Doradan romantik poz

AŞK POZU

Eda Dora ile aşkı dolu dizgin devam eden ünlü popçu, sevgilisiyle aşk dolu bir paylaşım yaptı. Dalkılıç, arabanın arka koltuğunda başını sevgilisinin omzuna yaslamışken çekilen bir karesini 2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yayınladı.

Haberin Devamı

Murat Dalkılıç ile sevgilisi Eda Doradan romantik poz

Popçunun bu paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.