Cadde Murat Dalkılıç'ı sinirlendiren Merve Boluğur ve Hande Erçel sorusu!

Murat Dalkılıç'ı sinirlendiren Merve Boluğur ve Hande Erçel sorusu!

25.03.2023 - 08:10 | Son Güncellenme:

Oyuncu Merve Boluğur ile 2015'te evlenip, 2017'de boşanan şarkıcı Murat Dalkılıç; 2017'nin sonlarında yine oyuncu olan Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlamıştı. 10 aylık ilişkinin ardından ayrılık kararı alan, ancak 2019'da tekrar bir araya gelen ikili; 2020'de tekrar yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz akşam 'Mitat' filminin teknik ve özel gösterimine katılan Dalkılıç, eski eşi ve eski sevgilisiyle ilgili soru sorulması üzerine sinirlendi.

Murat Dalkılıçı sinirlendiren Merve Boluğur ve Hande Erçel sorusu

Doğu Yücel’in ‘Kimdir Bu Mitat Karaman’ kitabından uyarlanan, yönetmenliğini Süleyman Arda Eminçe’nin yaptığı sinema filmi 'Mitat'ın; teknik ve özel gösterimi filmin oyuncuları Etiler Akmerkez'de sinemada izledi.

Haberin Devamı

Başrolü Kadir Doğulu’nun canlandırdığı, kadrosunda Sinan Albayrak, Dilek Serbest, Beyti Engin, Bülent Çolak ve İpek Filiz Yazıcı gibi isimleri barındıran filmin gösterimine; ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç da arkadaşlarını desteklemek amacıyla katıldı.

Murat Dalkılıçı sinirlendiren Merve Boluğur ve Hande Erçel sorusu

"ARTIK SİNEME ANA İŞİMİZ NEREDEYSE"

Gazetecilerle bir araya gelen Dalkılıç, “Bayağı uzun zamandan beri emek harcıyorlar. Şimdi de emeklerinin karşılığını almak için yola çıkıyorlar” dedi.

Kendisinin de sinema film projelerinin olduğunu söyleyen şarkıcı, şöyle konuştu:

Artık sinema bizim ana işimiz neredeyse. Müziği bile daha az yapıyorum. Hem öğreniyoruz, hem de üretiyoruz. Türkiye’deki sinema sektörü eski tadında değil ama tekrar eski haline dönecektir umuyorum ki. Burada önemli olan iyi işler çıkarmak. İyi içerikler çekince izleyici de sinemaya gelir, sektör de iyi olur. Başka filmlerde küçük rollerde oynuyorum ama kendi yapımımın olacağı projelerde pek kamera önünde olmak istemiyorum.

Murat Dalkılıçı sinirlendiren Merve Boluğur ve Hande Erçel sorusu

"İKİ TANE ALBÜM HAZIRLIYORUM"

Müzik çalışmalarından da bahseden ünlü isim, "İki tane albüm hazırlıyorum, uzun zamandır albüm yapmıyordum. Git gide büyüyoruz, yaş alıyoruz. Deneyim ve tecrübelerimiz de değişiyor. Bunları da deneyimleyip yeni halimi dinleyicilerime sunmak, tanıştırmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen depremler hakkında da konuşan Dalkılıç, “Bu yıkımdan bütün milletimizin ders çıkarması lazım. Beraber ayağa kalkmalıyız, ülkenin yüzde yirmisi bir şey yapamaz durumda. Diğer kalanlarımız bu duruma destek olarak, onları yeniden ayağa kaldırmalıyız. Birlik olmalıyız" dedi.

Murat Dalkılıçı sinirlendiren Merve Boluğur ve Hande Erçel sorusu

"BURASI BİZİM MEMLEKETİMİZ"

Muhabirlerin, “Uzmanların ‘Yakın zamanda İstanbul’da da büyük bir deprem meydana gelecek’ açıklaması üzerine, birçok vatandaş ya İstanbul’u terk etti ya da başka semtlere taşındı. Siz düşünüyor musunuz taşınmak? Ya da oturduğunuz ev için sağlamlık testi yaptırdınız mı?” sorusuna da cevap veren şarkıcı, şöyle konuştu:

Böyle sorunları kaçıp giderek değil, üstesinden gelerek halledebiliriz. Millet olarak ne varsa malzememiz, onu sağlamlaştırmalıyız. Burası bizim memleketimiz, buradan kaçıp gitmek kadar manasız bir şey yok. Oturduğumuz binanın sorumluluğunu alalım. Daha ne kadar felaket olmalı bilinçlenmek için? Bir an önce önümüze bakıp bir çözüm aramalıyız.

Murat Dalkılıçı sinirlendiren Merve Boluğur ve Hande Erçel sorusu

"HEP BÖYLE YAPIYORSUNUZ!"

Ünlü isim, “Sosyal medyada bir kolaj dönüyor. Eski eşiniz Merve Boluğur ve daha sonra eski sevgiliniz Hande Erçel sizden sonra Hakan Sabancı ile bir ilişki yaşadı. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusu üzerine sinirlenerek; “Hep böyle yapıyorsunuz. Bu yüzden konuşmak istemiyorum!” dedi.