Cadde Murat Övüç kimdir, kaç yaşında? Murat Övüç Yeşim Salkım'a ne söyledi?

Murat Övüç kimdir, kaç yaşında? Murat Övüç Yeşim Salkım'a ne söyledi?

14.10.2020 - 08:21 | Son Güncellenme:

Murat Övüç kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Antalya'da çıktığı bir sahnede Şarkıcı Yeşim Salkım'a küfürler sarf eden Murat Övüç hakkında güzel sanatçı suç duyurusunda bulunmuş ifadesi alınan Murat Övüç küfürler ağız alışkanlığı şaka mahiyetinde söyledim suçsuzum ifadesinde bulunmuştu. Peki Murat Övüç kimdir, kaç yaşında?

Murat Övüç kimdir, kaç yaşında Murat Övüç Yeşim Salkıma ne söyledi

Murat Övüç kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmnaya devam ediyor. Sosyal medyaya çektiği videolar ile ünlenen Murat Övüç, Antalya'da bir sahnede sanatçı Yeşim Salık hakkında ettiği küfürler nedeniyle mahkemelik olmuştu. Yeşim Salkım mahkemeye suç duyurusunda bulunmuş Murat Övüç ise gelen tepkiler üzerine Yeşim Salkım'dan özür dilemişti.

Haberin Devamı

Murav Övüç savcılıkta verdiği ifadesinde küfürlerin ağız alışkanlığı olduğunu ve şaka mahiyetinde söylediğini suçsuz olduğunu söylemişti.

MURAT ÖVÜÇ KİMDİR?

Murat Övüç 1968 yılında Van’da dünyaya geldi. Partevniyal Lisesi'ni bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü'nde okudu. Üç ablası ve bir abisi olan Murat Övüç, 5 kardeşin en küçüğü. 7 yıllık evliliğinden 19 yaşında bir oğlu olan Murat Övüç, Beyoğlu'nda otel ve restoran işletiyor.

Tüm bunların yanı sıra yönetmenliğini Sedat Kapurtu’nun üstlendiği, 17 Ağustos 2018 tarihinde vizyona giren Benim Adım Osman isimli komedi filminin oyuncu kadrosunda yer almıştı.