Cadde Murat Ünalmış Bir Zamanlar Çukurova'ya geri dönecek mi? Demir Yaman diziden neden ayrıldı?

Murat Ünalmış Bir Zamanlar Çukurova'ya geri dönecek mi? Demir Yaman diziden neden ayrıldı?

25.11.2021 - 20:22 | Son Güncellenme:

Demir Yaman geri dönecek mi? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir karakterine hayat veren Murat Ünalmış bir süre önce dizinin kadrosundan ayrılmıştı. Her bölümü ile sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova'dan son olarak Kerem Alışık ayrılmıştı. Peki, Demir diziye dönecek mi?

Murat Ünalmış Bir Zamanlar Çukurovaya geri dönecek mi Demir Yaman diziden neden ayrıldı

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da üst üste ayrılıklar gündeme gelmişti. Başrol oyuncuları kadrodan ayrılmıştı. Murat Ünalmış, dizide Züleyha'nın kocası Demir'e hayat veriyordu ve kısa süre önce ölüm sahnesiyle oyuncu kadrosundan çıkmıştı. İşte, Murat Ünalmış hakkında...

Haberin Devamı

DEMİR DİZİYE GERİ DÖNECEK Mİ?

Fenomen haline gelen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan isimlerden biri de Murat Ünalmış oldu. Dizide Demir Yaman'ı oynuyordu. Oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova'ya geri dönmesine yönelik bir gelişme bulunmuyor. Ünalmış, diziden ayrılışını veda mesajı ile duyurmuştu:

''Evet; her hikayenin bir sonu vardır. Benim için bir hikayenin daha sonu geldi. Çok emek verip, çok şey öğrendiğim uzun, yorucu ve güzel bir serüvendi. Emektar setçi kardeşlerime, çalışma arkadaşlarıma, yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Başından itibaren emek veren herkese... Ayrıca tüm seyircilerimize, çok sevdiğim Adana’nın misafirperver halkına, dostlarıma ve bana destek veren tüm takipçilerime de yürekten teşekkürler. Tekrar görüşmek üzere.''

Haberin Devamı

MURAT ÜNALMIŞ KİMDİR? 

Ünalmış, 23 Nisan 1981 tarihinde Kayseri'de dünyaya geldi. Ortaokul dönemi sonrasında İstanbul'a gelmiştir. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nde basketbol oynadı. Ardından Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Ünalmış, üniversite eğitiminden sonra Akademi İstanbul'da oyunculuk eğitimi almıştır. Bu eğitim süreciyle birlikte; Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası dizilerinde ve “Üç Kadın”, “Deli Duran”, “Sen Ne Dilersen” adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde geniş kitlelerce tanınmış ve aynı yönetmenin filmi olan New York'ta Beş Minare filminde de rol almıştır. Yer gök aşk dizisinde başrol oynamıştır. Aynı dizide başrolü paylaştığı Birce Akalay ile evlenmiştir. Evlilikleri 1,5 yıl sürmüştür. TRT 1'de yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında adlı dizide başrol oynamıştır.