Cadde Mustafa Rahman Tohma: Tam 1 ay oldu çok özledim!

Mustafa Rahman Tohma: Tam 1 ay oldu çok özledim!

06.03.2023 - 09:40 | Son Güncellenme:

51 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seren Serengil'in kendisinden 10 yaş küçük olan sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerde annesi Suna Dökmeci Tohma'yı kaybetmişti. Depremde Hatay'daki evleri yerle bir olan Suna Dökmeci Tohma'nın ölümünün ardından 1 ay geçti. Mustafa Rahman Tohma, duygusal paylaşımıyla dikkat çekti.

Mustafa Rahman Tohma: Tam 1 ay oldu çok özledim

6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmişti.

Haberin Devamı

Şarkıcı Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde enkaz altında kalmıştı. Gözyaşları içinde yardım çağrısında bulunan Tohma'nın ailesi enkazdan çıkarılmış; babası kurtarılırken, annesi Suna Tohma iç kanama sebebiyle yaşamını yitirmişti.

Mustafa Rahman Tohma: Tam 1 ay oldu çok özledim

ANNESİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Annesine veda eden Tohma, acısını şu sözlerle dile getirmişti:

Hayatımın en zor günü canım annemi toprağa verdim. Kendi ellerimle abdest aldırdım; elini sıktım, öptüm vedalaştım... Sen beni yalnız bıraktım annem ama gözün arkada kalmasın. Babam, kızın ve torunun bana emanet. Huzurlu uyu, melekler yoldaşın... Allah'ım seni cennetine nasip etsin; seni çok seviyorum canım annem. Sana hakkım sonuna kadar helal olsun.

Mustafa Rahman Tohma: Tam 1 ay oldu çok özledim

"ÇOK ÖZLEDİM"

Annesinin kaybının üzerinden 1 ay geçen Tohma, sosyal medya hesabındna duygusal bir paylaşım yaptı. Tohma, annesiyle olan fotoğrafını paylaşıp; "Tam şu dakikalarda konuştuk, gülüştük. 'İyi geceler canım' dedin ama bir daha uyanmadın. O gündür iyi gecem yok. Tam 1 ay, çok özledim." 

Haberin Devamı

"YERDE HALA KANIN VARDI"

Daha sonra yıkılan evlerinin enkazından bir fotoğraf paylaşan Tohma şunları söyledi:

13 saat dayanıp nasıl gittin annem. Konuşmuşsun, herkesi sormuşsun, 'ben de iyiyim' demişsin. Ama yoksun, seni benden alan kolonlar. Yerde hala kanın vardı baktım dakikalarca...

Mustafa Rahman Tohma: Tam 1 ay oldu çok özledim