Cadde Nagihan Karadere'den heyecanlandıran 'Survivor 2024' paylaşımı

Nagihan Karadere'den heyecanlandıran 'Survivor 2024' paylaşımı

19.06.2023 - 21:09 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı, 'Survivor 2023'ün final gecesinde, Survivor'ın gelecek sezonda da izleyiciyle buluşacağını duyurmuş ve 'Survivor 2024'ün nasıl bir format ile izleyici karşısına çıkacağını açıklamıştı. 'Survivor 2022 All Star'da yarışan Nagihan Karadere'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım takipçilerini heyecanlandırdı.

Nagihan Karadereden heyecanlandıran Survivor 2024 paylaşımı

Bu yıl 'Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenler' formatı ile izleyici karşısına çıkan, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor 2023'ün şampiyonu Nefise Karatay olmuştu.

Haberin Devamı

''TARİF EDİLEMEZ BİR DUYGU''

Şampiyonluk kupasını kaldıran Nefise, ''Acun Bey gerçekten o kadar çok heyecanlıyım ki. Rüya gibi geliyor. Harika duygular içindeyim. Herkese binlerce kez teşekkür ediyorum. Beni destekleyen herkese, arkadaşlarıma, aileme binlerce kez teşekkür ederim. Bu kupa hepimizin. Çok mutluyum, iyi ki varsınız. Tarif edilemez bir duygu. Binlerce kez teşekkür ederim, ellerinize sağlık'' açıklamasını yapmıştı.

Nagihan Karadereden heyecanlandıran Survivor 2024 paylaşımı

ACUN ILICALI 'SURVİVOR 2024' FORMATINI DUYURDU

Acun Ilıcalı, final gecesinde, Survivor'ın gelecek sezonda da izleyiciyle buluşacağını ve Survivor 2024'ün nasıl bir format ile izleyici karşısına çıkacağını da açıklamıştı. Ilıcalı konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

Haberin Devamı

Önümüzdeki sene konseptini bu akşamdan açıklıyoruz. Bazı yarışmacılar 'Biz hak ettiğimiz halde Survivor'ı kazanamadık. Bazı değişkenlikler elenmemize yol açtı. Biz hak ettik, performans dediniz ama yine de biz oylamalarla elendik' dediler. İşte size fırsat. Seneye SMS'siz Survivor ile geliyoruz. Seyirci oylaması olmayacak, All Star olacak. İki takım da All Star oluyor. Ada konseyinden adaylar düelloya çıkıyor, düelloda kaybeden eleniyor.

Nagihan Karadereden heyecanlandıran Survivor 2024 paylaşımı

SURVİVOR'A MI GİDİYOR?

Gelecek sezonda da TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Survivor'da yer alacak yarışmacılar merak konusu olurken, Survivor 2022 All Star'da yarışan Nagihan Karadere'nin sosyal medyadan yaptığı paylaşım takipçilerini heyecanlandırdı. Karadere'nin 708 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşım, 'Survivor'a mı gidiyor?' sorusunu akıllara getirdi.

Nagihan Karadereden heyecanlandıran Survivor 2024 paylaşımı

''SURVİVOR 2024 YÜKLENİYOR''

Survivor 2022 All Star'da mücadele eden ve yarışmayı altıncı olarak tamamlayan 38 yaşındaki milli atlet Nagihan Karadere, yarışmadaki görüntülerini Instagram hesabından ''Yeni sezonda kıran kırana yeni mücadeleler! 2024 yükleniyor'' notuyla yayınladı.

Nagihan Karadereden heyecanlandıran Survivor 2024 paylaşımı

PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI

Karadere'nin takipçilerinin beğeni yağmuruna tuttuğu paylaşımına, ''Survivor'ın kraliçesi'', ''Sensiz Survivor olmaz'', ''Yoksa gelecek sezonda seni mi izleyeceğiz?'', ''Galiba efsane geri dönüyor'', ''Heyecanla bekliyoruz'', ''2023 fragmandı, film 2024'te başlıyor'', ''Bu kez kupayı almaya gideceksin'', ''Şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyorsun'', ''Nagehan 'bitti' demeden bitmez'', ''Seni destekliyoruz'' gibi yorumlar geldi.

Nagihan Karadereden heyecanlandıran Survivor 2024 paylaşımı