Cadde Nail Gönenli: Çağla benim için hâlâ çok kıymetli!

Nail Gönenli: Çağla benim için hâlâ çok kıymetli!

12.03.2024 - 12:38 | Son Güncellenme:

Nail Gönenli, önceki gün Kuruçeşme'de görüntülendi. Geçtiğimiz aylarda Çağla Şıkel ile yollarını ayıran Gönenli yakın zamanda Çağla Şıkel'in ablası Berna Şikel'in düğününe eski sevgilisiyle katılarak Berna Şikel ve Murat Filican çiftinin birlikte nikah şahidi olmuştu. Gönenli, eski sevgilisi hakkında ilk kez konuştu.

Nail Gönenli: Çağla benim için hâlâ çok kıymetli

Oğulları Kuzey ve Uzay'ın babası Emre Altuğ'dan boşandıktan sekiz yıl sonra Nail Gönenli ile mutluluğu yakalayan Çağla Şıkel, bir yıldır aşk yaşadığı ünlü avukat Nail Gönenli ile ayrıldıkları iddiası hakkında sessizliğini bozmuştu:

Haberin Devamı

Evet ayrıldık, haberler doğru. Ortak aldığımız bir karardı, öyle gerekti.

Nail Gönenli: Çağla benim için hâlâ çok kıymetli

ABLASI EVLENDİ

Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel geçtiğimiz günlerde dünyaevine evine girdi. Murat Filican ile evlenen Berna Şıkel'in nikâh şahitleri ise sosyal medyada gündem oldu.

ESKİ SEVGİLİSİYLE ŞAHİT OLDU

Çağla Şıkel, 3 ay önce ayrıldığı sevgilisi Nail Gönenli ile ablasının nikâh şahidi oldu.

Nail Gönenli: Çağla benim için hâlâ çok kıymetli

"BU KIYMET İNSANİ ANLAMDA"

Nail Gönenli, önceki gün Kuruçeşme'de görüntülendi. Gönenli konuyla ilgili sorulara "Biz 2 ay önce ayrıldık, Çağla da bununla ilgili gerekli açıklamayı yaptı, biten bir şeyi tekrar tekrar konuşmayı doğru bulmuyorum. Çağla benim için hâlâ çok kıymetli ama bu kıymet ilişki değil insani anlamda, saygılı bir ilişki yaşamış insanlar o ilişki bitse bile tekrar bir araya gelebilir" dedi.

Nail Gönenli: Çağla benim için hâlâ çok kıymetli

Haberin Devamı

"GERİ ÇEVİREMEZDİM"

"Bu barıştık anlamına gelmez" diyen Gönenli, "Düğün meselesine gelince de ben zaten Berna ve Murat ile aile gibi olmuştum, onların en mutlu gününde yanlarında olmamam çok tuhaf olurdu, nikah şahidi tekliflerini geri çevirmem söz konusu dahi olamazdı. Sizlerden ricam bu konuyu sürekli gündeme getirmeyin çünkü Çağla'nın iki oğlu ve bir ailesi var, kırıcı oluyor bu durumun sürekli canlı tutulmaya çalışılması" diyerek cevap verdi.

Nail Gönenli: Çağla benim için hâlâ çok kıymetli

"HAZAL ESKİ ARKADAŞIM"

Geçtiğimiz günlerde Hazal Subaşı ile yakınlaştığı şeklinde haberler çıkan Gönenli, gazetecilerin konuyla ilgili sorularına "Bu haberler nasıl çıkıyor benim aklım almıyor, Hazal benim çok kıymet verdiğim çok çok eski bir arkadaşım. Zaten bir şeyleri gizleyen bir insan değilim, sorsalardı söylerdim, talihsiz, üzücü ve doğruluğu olmayan bir haber" yanıtını verdi.

Nail Gönenli: Çağla benim için hâlâ çok kıymetli