Cadde Aileye girdi! Nail Gönenli'den açıklama

Aileye girdi! Nail Gönenli'den açıklama

21.11.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Çağla Şıkel, çocuklarının babası Emre Altuğ’dan boşandıktan sekiz yıl sonra Avukat Nail Gönenli ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Gönenli, Şıkel'in ailesiyle poz vermişti. Rumelihisarı'nda görüntülenen Gönenli'den gündem olan pozla ilgili açıklama geldi.

Aileye girdi Nail Gönenliden açıklama

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile Çağla Şıkel, 2008 yılında nikâh masasına oturmuştu. Kuzey ve Uzay adında iki oğulları olan çift, 2015'te yollarını ayırmıştı. Uzun yıllardır hayatını kimseyi almayan Çağla Şıkel, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Aileye girdi Nail Gönenliden açıklama

Haberin Devamı

"İYİ Kİ BİZİM ANNEMİZSİN"

Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden Çağla Şıkel, son paylaşımında annesi Asuman Şıkel'in doğum gününü kutlamıştı. Annesinin doğum günü partisinde çekilen kareleri paylaşan Şıkel, "Bizim en kıymetlimiz, Ana Kraliçe'miz... Sen ne güzel doğdun yeniden hayatımıza. Çok güzelsin sen annem ve iyi ki bizim annemizsin. Varlığına binlerce kez şükürler olsun. Hep böyle sağlıkla, neşe ile..." demişti.

Aileye girdi Nail Gönenliden açıklama

GÖNENLİ AİLEYE GİRDİ

Şıkel'in bir süredir aşk yaşadığı Nail Gönenli'nin ünlü mankenin ailesiyle verdiği pozda yer alması dikkat çekmişti. 

"ARKADAŞLARIMLA OTURACAĞIM"

Çağla Şıkel ile uzun süredir aşk yaşayan avukat Nail Gönenli, önceki akşam Rumeli Hisarı'nda görüntülendi. Arabasından inen ve bir balıkçıya geldiğini söyleyen Gönenli, "Arkadaşlarım ile oturacağım. İşten geldim arkadaşlar" diyerek güldü.

Aileye girdi Nail Gönenliden açıklama

Haberin Devamı

"HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM"

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Çağla Şıkel'in ailesiyle bir fotoğraf karesinde yer alan ve aileyle tanıştığını sosyal medyadan paylaştıkları fotoğrafla ilan eden Nail Gönenli, Şıkel'in ailesiyle ilgili, "Harika insanlar. Ben hepsini çok seviyorum" diye konuştu. Gönenli, diğer sorulara yanıt vermeden mekana girdi. 

Aileye girdi Nail Gönenliden açıklama

"AKLIMDA, HAYALİMDE EVLİLİK YOK"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Nail Gönenli ile hakkında çıkan evlilik haberlerine yanıt veren Çağla Şıkel, şu ifadeleri kullanmıştı:

Çocuğu olmayan düşünsün. Çocuk yapmamış olan insanlar kesinlikle evlenmeli, aile kurmalı. Hayatımda onun ötesine geçebilen bir duygu yaşarsam söylerim ama bu zamana kadar yaşamadım. Gündemimde çocuklarım olduğu için aklımda hayalimde böyle bir şey yok.

 

 

 

 

Yazarlar