Cadde Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında? Naz Çağla Irmak oynadığı diziler

Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında? Naz Çağla Irmak oynadığı diziler

18.10.2021 - 14:45 | Son Güncellenme:

Naz Çağla Irmak kimdir? Kanser teşhisi konan 19 yaşındaki Neslican Tay'ın hastalıkla mücadelesini konu alan 'Demir Kadın Neslican' filminde başrol olan Naz Çağla Irmak ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Naz Çağla Irmak hangi dizilerde oynadı?

Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında Naz Çağla Irmak oynadığı diziler

Kansere karşı verdiği mücadelesiyle birçok kişiye umut alan Neslican Tay'ın hayat hikayesi film oluyor. Demir Kadın Neslican filminin çekimleri tamamlandı. Neslican Tay'ı Naz Çağla Irmak canlandıracak. Peki Naz Çağla Irmak kimdir?

Haberin Devamı

NAZ ÇAĞLA IRMAK KİMDİR?

Kırgın Çiçekler dizisindeki rolü ile çok sayıda kişi tarafından tanınan Naz Çağla Irmak 31 Mayıs 1997 doğumlu. Hülya Gülşen Irmak'ın kızıdır. Dizi kariyerinde ilk olarak annesiyle birlikte Bizim Evin Halleri isimli yapımda kamera karşısına geçti. Bizim Evin Halleri dizisi ile profesyonel kariyerine adım atmış olsa da asıl çıkışını ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kırgın Çiçekler dizisi ile sağladı. 2019'da vizyona giren Çakallarla Dans 5 filminde yer aldı. En son Dostoyevski’nin Tiyatro sahnesine uyarlanan eseri "Westend – Batının Sonu" oyununda yer aldı.