Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Birkaç günlüğüne Bodrum’dan İstanbul’a dönmek zorunda kaldım, keyfim kaçtı dostlar! Yazın şehir hayatı daha da can sıkıcı kanımca... Ama güzel bir yemek, kaçan keyfi her zaman yerine getirir! Yolum Beşiktaş’a düşünce, çok sevdiğim cafe&pub konseptli Beer Plus’ta oturayım dedim, epeydir gitmemiştim. Yeni menüyü görünce, gözüm döndü! Midye, kokoreç, köfte ve sucuk; bayıldığım ne varsa gırla gidiyor, seç seçebilirsen!

FAVORİ BEŞİKTAŞ ADRESİM...


Bunlar da her yerde yenmez, temizliğinden ve sağlığa uygun şartlarda olduğundan emin olmak lazım. Dayanamadım, hem midye hem de kokoreçi denedim, çok lezzetliydi. Midyeyi kendileri yapıyormuş, kokoreç Keşan, köfte Bursa, sucuk Kırklareli’den... Daha da şehirde canım bunlardan birini çekince başka yere gitmem. Sabahtan gece geç saatlere kadar açık olduğu için, uzun dost sohbetlerinin adresi olarak da çok keyifli. Neşeli bir mekan, aklınızda bulunsun.

Haberin Devamı

TAM BİR HAYAT KURTARICI!
Inhouse İletişim’in sahibi Esra Türker’in Instagram paylaşımında gördükten beş dakika sonra Umbi siparişimi vermiştim! Çapraz olarak omuza veya boyuna asılabilen, boyu ayarlanabilen, birbirinden şık ve havalı telefon askılarıyla transparan, dayanıklı telefon kılıfları yapmışlar. Telefonsuz nefes dahi alamadığımız şu devirde tam bir hayat kurtarıcı!

FAVORİ BEŞİKTAŞ ADRESİM...


Gelen ilk telefon askımı o kadar beğendim ki, bir tane de gece için tasarlanan doreli, süslü askılardan sipariş ettim. Omzumdan sadece uyurken çıkarıyorum, böyle bir rahatlık ve fonksiyonellik olamaz. Burcu Esmersoy, Deniz Akkaya ve Doğa Rutkay gibi birçok ünlü ismin katıldığı yeni trendden uzak kalmamak için Instagram’da ‘umbistore’a şu an bakın derim!