Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

“Sahnede en çok kimi dinlemeyi seversin?” sorusuna cevabım hiç değişmez: Barbaros… Onu ilk dinlediğim günden bugüne, gittiğim her konseri benim için büyük heyecan sebebidir. Onun kadar harika sesli, onun gibi yetenekli gerçek bir ses sanatçısını dinlemek, bir ayrıcalık ve herkesin yaşaması gereken bir olay! Bodrum Ortakent’te bulunan Dramalı’da sahneye çıkacağını öğrenince, maaile koşturduk tabii! Öncelikle mekan; dekorasyonu, ışıklandırması, yaratılan atmosferiyle gerçekten rüya gibi… Ve o rüyanın tam ortasına Barbaros öyle yakışmış ki…

RÜYA GİBİ BİR AKŞAM...


Fransızca, İtalyanca, İngilizce, Yunanca ve Türkçe; tam beş dilde döktürdüğü şarkılarla orayı dolduran kalabalığı mest etti. Bu arada yıllar önce beni ilk kez Barbaros sahneye çıkarmıştı ve birlikte ‘Bir Küçük Aşk Masalı’nı söylemiştik. Onunla bu parçayı seslendirmek, hayatta en mutlu olduğum anların arasındadır. Beni yine sahnesine davet etti ve yine aynı eseri söyledik birlikte… Aşırı keyifli ve unutulmaz bir akşam yaşattı hepimize, her konserinde olduğu gibi… Her perşembe Dramalı sahnesinde, mutlaka gitmenizi tavsiye ederim.

Haberin Devamı

BODRUM MÜZİK FESTİVALİ’Nİ KAÇIRMAYIN!
Bodrum Müzik Festivali, 15’inci yılında yine Türkiye’den ve dünyadan önemli müzisyenleri ağırlamaya hazırlanıyor. Bu yıl 22-25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliğin tüm geliri, maddi imkanı yetersiz otizmli çocukların eğitimi için kullanılacak. 2010’dan bu yana, müzikseverlerin desteğiyle elde edilen 2 milyon TL’yi aşkın bağışla otizmli çocukların eğitim masrafları karşılandı. Festival; Bilkent Senfoni Orkestrası, Nil Venditti ve Fazıl Say konseriyle başlayacak ve Olten Filarmoni’yle bir araya gelecek Karsu konseriyle bitecek.

RÜYA GİBİ BİR AKŞAM...


Ben sadece bu muhteşem sanatçıları söylemiş olayım çünkü sahneye çıkacak tüm değerli isimleri buraya sığdırmam imkansız. Festivalin ‘Onur Ödülü’nün, başlangıcından bugüne Bodrum Müzik Festivali’ne verdiği destekle ilçenin sanatsal açıdan tanınırlığına katkıda bulunan, kariyeriyle gururumuz olan Fazıl Say’a verilecek olması da ayrı bir mutluluk… Doğuş Grubu’nun bizleri her yıl gerçek sanatla buluşturan dev organizasyonuna yerinizi yapmak için Biletix’e koşun derim!

Haberin Devamı

SPORTİF DONDURMA YAPMIŞLAR!
Sevgili Ece Vahapoğlu vasıtasıyla, yanında “Sana masum bir hediyem var” yazılı kartla harika bir kutu geldi eve.... Ve içinden (Söylemesi ayıp derhal kaşıkladığım!) dondurma kutuları çıktı. Yaz dondurmasız geçmiyor dostlar, o net! E kilo almak da istemiyoruz! Ece’den de form bozucu herhangi bir hediye gelmez malum! Kısa süre önce de, bir süredir spor yapmıyorum ve tekrar başlamalıyım diye, bana çok şık bir yoga matı hediye etti arkadaşım sağolsun.
Şimdi sıkı durun, yolladığı dondurmalar şeker ilavesiz, glutensiz ve yüksek protein kaynaklı… Yani formuna dikkat eden ama tatlıdan vazgeçemeyenler için bulunmaz nimet! Üstelik seçili Migros’lardan iki tane So Goo” dondurma alan herkese, MACFit spor salonlarına bir günlük giriş hakkı hediye ediyorlar. Valla süper hareket! Nasıl lezzetli olduğunu da anlatmayayım, zira denemeden anlamak imkansız!

RÜYA GİBİ BİR AKŞAM...