Cadde Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu paylaşımı: Olduğun her gün şölen!

Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu paylaşımı: Olduğun her gün şölen!

20.04.2022 - 08:25 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Sefirin Kızı' dizisinde rol alan Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu'nun doğum gününü Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Birlikte çıktıkları tatilden fotoğrafları yayınlayan güzel oyuncunun aşk dolu notu dikkat çekti.

Neslihan Atagülden Kadir Doğulu paylaşımı: Olduğun her gün şölen

Neslihan Atagül ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu, 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Mutlu birlikteliklerini sürdüren çift, sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor.

Haberin Devamı

SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜ BÖYLE KUTLADI

Güzel oyuncu, eşi Kadir Doğulu ile romantik pozlarını paylaşarak 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlamayı da ihmal etmemişti. Sosyal medya hesabından Kadir Doğulu (39) ile çekilen karelerini art arda takipçilerinin beğenisine sunan Atagül, gönderisine "Sevgi'li K" mesajını yazmıştı. Başarılı oyuncunun 1,5 milyon beğeni alan gönderisine eşi Doğulu da kayıtsız kalamamış, "Sevgili'm" yazıp, kalp emojileri ekleyerek Atagül'e yorum yapmıştı.

'HAMİLELİK' CEVABI

Oyuncu çift, geçtiğimiz günlerde de Yasemin Sakallıoğlu’nun “Doğru Koca Nasıl Seçilir?” adlı tek kişilik gösterisini izlemeye gitmişti. Atagül’ün karnını okşayan Doğulu’ya “Neslihan Hanım’ın karnını okşadınız, bize bir mesaj mı bu? Hamile mi yoksa Neslihan Hanım?” sorusu yöneltildi.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncudan yanıt gecikmemişti. Kadir Doğulu, gülerek “Öyle bir şey olursa mutlulukla haber veririz” ifadelerini kullanmıştı.

Neslihan Atagülden Kadir Doğulu paylaşımı: Olduğun her gün şölen

"İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM"

Tüm bu yaşananların ardından Kadir Doğulu, dün 40 yaşına bastı. Neslihan Atagül de eşinin doğum gününü sosyal medyadan yayınladığı karelerle kutladı.

Birlikte çekilen bir dizi fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, eşine, "İyi ki doğdun sevgilim. Doğduğun gün kutlu, olduğun her gün şölen senin! Seni çok seviyorum" şeklinde seslendi.

"İLLA AĞLATACAKSINIZ!"

Şimdilerde ekranlardan uzak olan Kadir Doğulu ise, "Ben de seni çok seviyorum. İlla ağlatacaksınız bugün..." diyerek, duygulandığını ifade etti. Çiftin gönderileri takipçilerinden oldukça ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcıları Doğulu'ya kutlama mesajları yağdırdı.

Neslihan Atagülden Kadir Doğulu paylaşımı: Olduğun her gün şölen

'AYRILIK' DEDİKODULARI

Geçtiğimiz aylarda da ünlü çift hakkında "ayrılık" iddiaları ortaya atılmıştı. Kadir Doğulu, sık sık eşi Neslihan Atagül ile boşanacaklarına dair haberler çıkmasıyla ilgili, "Ya, haydi oradan!" diyerek, söylentileri yalanlamıştı.

Doğulu, gazetecilerin "Eşiniz Neslihan Hanım'a ihanet ettiğiniz ve ayrılacağınız yönündeki haberler için neler söyleyeceksiniz?" sorusuna da yanıt vermişti.

Ünlü oyuncu, "Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım, ihanet ettim!" diyerek, herkesi şaşırtmıştı. Doğulu, daha sonra sözlerine, "Bunlar bir iddia. Siz sorduğunuz için cevap vermeli miyim?" şeklinde devam etmişti.

Neslihan Atagülden Kadir Doğulu paylaşımı: Olduğun her gün şölen