Cadde Neslişah ve Engin Altan Düzyatan çifti Medine'ye gitti

Neslişah ve Engin Altan Düzyatan çifti Medine'ye gitti

23.10.2023 - 07:50 | Son Güncellenme:

Mutlu bir evlilik sürdüren Neslişah ve Engin Altan Düzyatan çifti, Medine'ye gitti. Kutsal toprakları ziyaret eden çift, o anları da takipçileriyle paylaştı.Fotoğraflar kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.

Neslişah ve Engin Altan Düzyatan çifti Medineye gitti

2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile dünyaevine giren, Emir Aras ve Alara adında iki çocuğu olan Engin Altan Düzyatan'ın, Birand Tunca ile Umut Tanyolu gibi oyuncu arkadaşlarıyla sinema ve dizi projelerine finansman sağlayacak NFT platformu işine girmişti.

Haberin Devamı

"ÖNEMLİ KATKIMIZ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Başarılı oyuncu, “Elinde güvendiği iyi projesi olup, onu çekecek finans bulamayanla, sinema-dizi sektörüne yatırım yapmak isteyeni NFT’lerin teknolojik gücüyle buluşturma fikri muhteşem geldi. Türk sinemasında finansman sorununun giderilmesine önemli katkımız olacağını düşünüyorum” açıklamasını yapmıştı.

Neslişah ve Engin Altan Düzyatan çifti Medineye gitti

KUTSAL TOPRAKLARI ZİYARET ETTİLER 

Emir Aras ve Alara adında iki çocuğu bulunan çift, Medine'ye gitti. Neslişah - Engin Altan Düzyatan çifti, kutsal toprakları ziyaret etti.

Neslişah ve Engin Altan Düzyatan çifti Medineye gitti

PAYLAŞIMLARI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Düzyatan, kutsal topraklarda çektikleri fotoğrafları da sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Neslişah ve Engin Altan Düzyatan çifti Medineye gitti

Neslişah - Engin Altan Düzyatan çiftinin yayımladığı fotoğraflar kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.