Cadde Nil Karaibrahimgil ne yapsa olmadı! Oğlu Aziz Arif'i ikna edemedi

Nil Karaibrahimgil ne yapsa olmadı! Oğlu Aziz Arif'i ikna edemedi

09.07.2022 - 08:02 | Son Güncellenme:

İlk bestesini henüz 12 yaşında yapan, 2002 yılında çıkardığı albüm ile profesyonel müzik kariyerine adım atan Nil Karaibrahimgil (45), mutlu bir evlilik sürdürdüğü reklamcı Serdar Erener (61) ve oğlu Aziz Arif ile tatil yapıyor. Erener Ailesi, Bodrum'un ıssız koylarına demirleyen teknelerinde görüntülendi. Şarkıcı, önce kitap okumasını, daha sonra denize girmesini istediği oğlunun elinden tabletini almak zorunda kaldı.

Nil Karaibrahimgil ne yapsa olmadı Oğlu Aziz Arifi ikna edemedi

KAMİL SÜMER / MİLLİYET
Nil Karaibrahimgil, 2010 yılında reklamcı Serdar Erener ile nikah masasına oturmuş, Mayıs 2014'te Aziz Arif'in dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz aylarda Evrim Sümer’in hazırladığı 'Laylu ve Ben' isimli podcast programında; evliliği, oğlu ve aile hayatı hakkında konuşmuştu.

Haberin Devamı

"KENDİMİ GERÇEKLEŞTİRDİKTEN SONRA ANNE OLDUM"

Aziz Arif’i doğru zamanda doğurduğunu belirten Karaibrahimgil, şu ifadeleri kullanmıştı:

Kendimi şarkıya, müziğe fazla kaptırıp, onu doya doya yaşamak istedim. Aslında böyle olduğu için memnunum. Bir doygunluğa ulaştıktan sonra anne olmanın da ayrı bir güzelliği var. Kendini gerçekleştirip, kendinin çiçek açma dönemini tamamladığını hissetmek başka bir yolculuk. Ondan sonra annelik de ayrı bir tat. Kendimi gerçekleştirmiş olarak anne olmak bence benim için daha iyi oldu.

"SERDAR ÇOK KÖKLÜ BİRİSİ"

Ünlü müzisyen, "Serdar zaten iki çok tatlı çocuğun babasıydı biz evlendiğimizde. Dolayısıyla tecrübe olarak benden ilerideydi. Ben de meraklı bir anne olarak okumadığım kitap kalmamıştır. Kendimi ve anneliğimi sürekli revize ediyorum ama Serdar’ı revize edemeyeceğimi anladım. Serdar çok köklü birisi. En sonunda şunda anlaştık; 'herkes Aziz Arif’e kendi yaklaşımıyla yaklaşsın'. Bu bence Aziz Arif için bir zenginlik oluyor” demişti.

EŞİ VE OĞLUYLA BODRUM KEYFİ

Nil Karaibrahimgil ile eşi Serdar Erener, önceki gün oğulları Aziz Arif Erener ile soluğu Bodrum'da aldı. Türkiye'nin popüler tatil cennetinde ıssız koylara demirleyen ünlü çift, akşam saatlerine doğru suya girerek denizin tadını çıkardı.

Nil Karaibrahimgil ne yapsa olmadı Oğlu Aziz Arifi ikna edemedi

Haberin Devamı

"GEL BİRLİKTE KİTAP OKUYALIM"

Karaibrahimgil, sekiz yaşındaki oğluna vitamin ilacını vermeyi ihmal etmedi. Bir ara Arif'in kitaplarını karıştıran şarkıcı, tableti ile çok vakit geçiren oğlunu "Gel birlikte kitap okuyalım" diyerek ikna etmeye çalıştı ancak başarılı olamadı.

Nil Karaibrahimgil ne yapsa olmadı Oğlu Aziz Arifi ikna edemedi

TABLETİNİ ALDI, SURATI ASILDI!

Daha sonra Arif'e beraber denize girme konusunda da ikna etmeye çalışan 45 yaşındaki şarkıcı, bunda da başarılı olamayınca çareyi tabletleri oğlunun elinden almakta buldu.

Nil Karaibrahimgil ne yapsa olmadı Oğlu Aziz Arifi ikna edemedi

"SU NASIL SERDAR?"

Serdar Erener, denize girdi. Karaibrahimgil ise eşine yönettiği "Su nasıl Serdar?" sorusuna olumlu yanıt alınca denize girerek, Bodrum'un serin sularının tadını çıkarttı.

Nil Karaibrahimgil ne yapsa olmadı Oğlu Aziz Arifi ikna edemedi

Ünlü çift yüzerken, tabletleri elinden alınan oğulları Arif'in asık suratla onları izlemesi dikkat çekti.

Nil Karaibrahimgil ne yapsa olmadı Oğlu Aziz Arifi ikna edemedi