Cadde 'Kıskançlık' itirafı olay olmuştu! 'Sizin önünüzde flört etseler kızarsınız'

'Kıskançlık' itirafı olay olmuştu! 'Sizin önünüzde flört etseler kızarsınız'

23.12.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Nilperi Şahinkaya, katıldığı YouTube programında, sevgilisiyle ilgili kıskançlık anısını anlatmıştı. Avukatı Nail Gönenli ve sevgilisi Emre Yusufi ile Emirgan'da bir araya gelen oyuncu, muhabirlerin konuyu hatırlatması üzerime çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Kıskançlık itirafı olay olmuştu Sizin önünüzde flört etseler kızarsınız

İlk oyunculuk deneyimini okul yıllarında 'Deniz Yıldızı' (2009-2010) ile yaşayan Nilperi Şahinkaya, yaklaşık dört yıldır birlikte olduğu heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile mutlu bir birliktelik sürdürüyor.

Haberin Devamı

"GÖZLERİNİN İÇİNE BAKIP FİKSLENMİŞTİM"

Şahinkaya son olarak YouTube’da yayınlanan bir programa konuk olmuştu. Nilperi Şahinkaya "Sevgiline biri asılırsa ne yaparsın?" sorusuna şaşırtıcı bir yanıt vermişti:

Buna çok sinirlenirim. 4 yıl önce ilişkimizin başlarında böyle bir şey yaşanmıştı. Ben o anda durmuştum. Ona, 'Sen benim sevgilimle!' diye uyarı yapmam. Ama kızın gözlerinin içine bakıp ona fikslenmiştim. Burada kız hiç ben yokmuşum gibi davranıyor. Bu en sinir bozucusu. Ama tabii partnerimden beklerim o çizgiyi koymasını.

Kıskançlık itirafı olay olmuştu Sizin önünüzde flört etseler kızarsınız

"DAVA BİTMEDİ"

Nilperi Şahinkaya, avukatı Nail Gönenli ve sevgilisi Emre Yusufi ile Emirgan'da bir araya geldi. Şahinkaya'nın, kendisine küfrederek saldırdığını ileri sürdüğünü söyleyerek dava açtığı Burak Deniz'in beraat ettiği haberlerine Gönenli, "Hem toplantı yaptık, hem de arkadaşça gündemi değerlendirdik. Davayla ilgili biten bir şey yok, devam ediyor. Bir duruşmamız olacak. İtirazımızı yaptık. Süreç devam ediyor. Dediğim gibi yargılama bitmedi daha" dedi.

Kıskançlık itirafı olay olmuştu Sizin önünüzde flört etseler kızarsınız

"ARTIK ZATEN HERKES NEYİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR"

Haberin Devamı

Katıldığı YouTube programında aynı masada oturduğu bir kişinin sevgilisine asılmasına sinirlendiğini açıklayan Şahinkaya,  "Herkeste olduğu kadar kıskançlık oldu. Tabii ki herkes çok kızar. Sizin önünüzde erkek arkadaşınızla flört etseler kızarsınız. Erkek arkadaşım doğru yerde durur. Dört yılda bu durum sadece bir kere denk geldi. Artık zaten herkes neyin ne olduğunu biliyor" diye konuştu. 

Kıskançlık itirafı olay olmuştu Sizin önünüzde flört etseler kızarsınız