Cadde Niran Ünsal'ın arkadaşı depremde hayatını kaybetti! 'Eşin ve çocuğun bize emanet'

Niran Ünsal'ın arkadaşı depremde hayatını kaybetti! 'Eşin ve çocuğun bize emanet'

09.02.2023 - 09:43 | Son Güncellenme:

Türkiye, Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle felaketi yaşadı. Depremden etkilenen 10 ilden acı haberler gelirken, kurtarma ekipleri enkaz altında kalanlara ulaşabilmek için mücadele veriyor. 'Can kardeşim' dediği arkadaşının vefat ettiğini öğrenen ünlü şarkıcı Niran Ünsal, acı haberi takipçileri ile paylaştı.

Niran Ünsalın arkadaşı depremde hayatını kaybetti Eşin ve çocuğun bize emanet

Türkiye, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık yıkıcı depremlerin yaralarını sarmaya çalışıyor. Kahramanmaraş'ın yanı sıra Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, ve Osmaniye ve Şanlıurfa'yı da etkileyen depremlerde can kaybı artıyor.

Haberin Devamı

12 BİN 873 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

AFAD, saat 07.45 itibarıyla Kahramanmaraş merkezli depremlerde 12 bin 873 kişinin hayatını kaybettiğini, 62 bin 937 kişinin yaralandığını bildirdi.

Niran Ünsalın arkadaşı depremde hayatını kaybetti Eşin ve çocuğun bize emanet

Deprem felaketinde enkaz altında kalanlar için kritik olan 72 saat eşiği aşılırken, deprem bölgesine ulaşan ve sayısı 100 bini aşan arama kurtarma ordusu, zorlu kış şartlarında bir can daha kurtarmak için mücadele veriyor.

Niran Ünsalın arkadaşı depremde hayatını kaybetti Eşin ve çocuğun bize emanet

'CAN KARDEŞİM' DEDİĞİ ARKDAŞI VEFAT ETTİ

TRT İzmir Radyosu keman ve ses sanatçısı Nursal Ünsal ve kanun sanatçısı Ahmet Canevi'nin şarkıcı kızı Niran Ünsal, 'can kardeşim' dediği arkadaşının vefat ettiğini öğrendi.

"İÇİMİZDE YANAN ATEŞ GÜNDEN GÜNE BÜYÜYOR"

Sosyal medya hesabından çocukluk fotoğraflarını paylaşarak yürek yakan bir paylaşım yapan Ünsal, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Ah oğlum, can kardeşim. Dört gündür ulaşmaya çalışıyorum. Hiçbir telefonuma yanıt alamadım, hiçbir mesaja geri dönüş yapmadın. Sosyal medya hesaplarından yazdım. Hiçbir mesajı görmedin ne eşin ne de sen. Dört gündür içimizde yanan ateş günden güne büyüyor. Ne söylesem; ne yazsam bu acının tarifi yok.

Niran Ünsalın arkadaşı depremde hayatını kaybetti Eşin ve çocuğun bize emanet

"HAKKINI HELAL ET OĞLUM"

"Kardeşim yaşanan depremde İskenderun’da bugün enkaz altından çıkarılmış. Vefat haberini az önce öğrendim. Eşi ve çocuğu hayatta çok şükür fakat kendisi vefat etmiş" açıklamasında bulunan ünlü isim, "Çok üzgünüm. Rabb’im seni rahmeti ile sarsın. Seni hiç kırmadım, üzmedim. Hakkını helal et oğlum. Eşin ve çocuğun bize emanet" diye yazdı.

Niran Ünsal'ın gönderisine, takipçilerinden çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.