Cadde Nokta atışı

Nokta atışı

13.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Nokta atışı

Bu sezon geçmişten günümüze bir trend aktarılıyor. Evet, eski fotoğraflara bakıp, iç geçiyorsanız eğer üzülmeyin. Çünkü puantiye tekrar en trendler arasında yerini alıyor. Öyle ki puantiye modası bu sezon plajlardan, sokaklara ve özel gecelere kadar her yeri kasıp kavuracak gibi görünüyor. Puantiyeyi daha çok siyah üzerine beyaz olarak eklenmiş görmüşüzdür, ancak bu sezon geçmiş yılların aksine her ton rengin üzerinde görmek mümkün. Özellikle renkli giyinmeyi sevenlerin gardırobu şenlenecek! Çizgiler, karışık desenler, hayvan desenleri, batik desenler ve puantiyeler bu sezonun en dikkat çeken desenlerinden oldu. Desenleri bir arada kullanmak biraz moda bilgisi gerektiriyor, ancak dikkatli bir kombin yaptığınızda da ortaya çok güzel görüntüler çıkabiliyor.

Haberin Devamı

Deri etek sezonu

Deri etekler sonbahar kış sezonunun klasik parçalarından sayılıyor artık... Gerçi bazı kışlar çizgisi yükselirken bazı seneler daha az görülüyor ama her koşulda birilerinin kış dolabında deri etekler var. Modeli her ne olursa olsun, vücudunuza uygun olan modeli seçmelisiniz. Örneğin; son dönemlerde yüksek belli etekler çok popüler. Düşük bel trendi biraz gerilerde. Deri eteklerde favori renkler başta siyah olmak üzere bordo, kahverengi, camel, koyu yeşil, gri ve mavi renkler. Düz renklerin dışında timsah deseni gibi deri etek modelleri de mevcut!

Gucci Jackie radarda

Gucci’nin 1960’lar ve 1970’lerde ‘jet sosyete’ yaşam tarzının sembolü haline gelen ve Jacqueline Kennedy’nin en sevdiği çanta olan Gucci 1961 Jackie yeniden yorumlandı. Bazı şeylerin modası kendini sürekli tekrar eder! Gucci’nin Jackie modeli son zamanlarda trend olarak yükselişe geçti ve şu an aranan çantalar arasındaki yerini aldı. El çantalarını özenle geri döndürmek, son yıllarda Gucci için son derece başarılı bir strateji olduğunu kanıtlandı. Sembolik GG logosunun yanı sıra minimalist silüetiyle Jackie, her duruma uyacak şekilde tasarlanmış üç boyuttan oluşuyor. El çantası, deri veya zincir olarak çok yönlü, daha uzun çıkarılabilir bir omuz askısı ile kullanılabiliyor.