Cadde North West ve Saint West'e film için ödenen ücret ortaya çıktı!

North West ve Saint West'e film için ödenen ücret ortaya çıktı!

02.11.2023 - 10:50 | Son Güncellenme:

ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian ile rapçi Kanye West'in en büyük iki çocuğu North (10) ve Saint (7), geçtiğimiz eylül ayında vizyona giren 'PAW Patrol: The Mighty Movie' adlı animasyon filminin kadrosunda yer aldı. Anneleri gibi seslendirme yapan West kardeşlerin filmden elde ettikleri kazanç ortaya çıktı. Çocukların sözleşmesine Kim Kardashian imza attı.

North West ve Saint Weste film için ödenen ücret ortaya çıktı

Ailesiyle birlikte kamera karşısına geçtiği 'Keeping Up with the Kardashians' programıyla adından söz ettiren Kim Kardashian'ın çocukları North ve Saint West'in, ilki 2021 yılında gösterime giren Paw Patrol'un devam filmindeki maaşları belli oldu.

Haberin Devamı

BİNLERCE DOLAR KAZANDILAR

TMZ tarafından elde edilen belgelere göre; North'a, 'Mini' rolü için kayıt seansı başına 5 bin dolar olmak üzere toplam 20 bin dolar ödendi. 'Meteor Max'e sesiyle hayat veren Saint için de aynı oran belirlendi. Ancak Meteor Max'e iki kayıt seansı yeterli oldu. Bu da Saint'in 10 bin dolar kazandığı anlamına geliyor.

North West ve Saint Weste film için ödenen ücret ortaya çıktı

KARDASHIAN İMZALADI

İmza için yaşları yeterli olmayan çocukların sözleşmesinde, anneleri Kim Kardashian'ın imzası bulunuyor. Ayrıca North West'in sözleşmesinde, kamera arkası görüntülerin filmin tanıtımı amacıyla kullanılmasına izin verilmesi dikkat çekti.

SESLENDİRME KADROSU

29 Eylül'de vizyona giren ve hâlâ sinemalarda olan animasyon filminin kadrosunda; James Marsden, Kristen Bell, Serena Williams, Taraji P. Henson, Lil Rel Howery ve Chris Rock yer alıyor

Haberin Devamı

Öte yandan Kim Kardashian, 2021 yapımı 'PAW Patrol: The Movie'deki 'Delores' karakterini bir kez daha seslendirdi. Kim'in, devam filminde ne kadar kazandığı ise merak konusu oldu.

North West ve Saint Weste film için ödenen ücret ortaya çıktı

DÖRT ÇOCUKLARI VAR

43 yaşındaki magazin yıldızının, Şubat 2021'de boşanma davası açıp Mart 2022'de resmi olarak yollarını ayırdığı rapçi Kanye West'le birlikteliğinden dört çocuğu bulunuyor.

North West ve Saint Weste film için ödenen ücret ortaya çıktı

1.9 MİLYAR DOLAR SERVET!

Forbes dergisinin milyarderler listesine göre; reality show yıldızı ve girişimci Kim Kardashian, 2022'de 1.2 milyar dolar olan servetini bu yıl 1.9 milyar dolara çıkardı.

North West ve Saint Weste film için ödenen ücret ortaya çıktı

Dudak uçulatan rakam; makyaj markası, cilt bakımı markası, giyim markası, 'Keeping Up with the Kardashians'şovu ve sponsorluk anlaşmalarından elde edilen gelirlerden oluşuyor.