Cadde Nur Ertürk engelli çocuklar için sahne aldı

Nur Ertürk engelli çocuklar için sahne aldı

14.05.2018 - 17:26 | Son Güncellenme:

Anneler Günü'nde Beylikdüzü’nde ikamet eden engelli çocukları ve aileleri, Plak Ve Ben'de bir araya geldi. Nur Ertürk’ün sahne aldığı etkinlikte, engelli çocuklar gönüllerince eğlendi.

Nur Ertürk engelli çocuklar için sahne aldı

Plak Ve Ben’in, Beylikdüzü’nde yaşayan engelli çocuklar ve ailelerine Anneler Günü’nde moral vermek amacıyla organize ettiği etkinlikte Türkülerin Kraliçesi Nur Ertürk sahne aldı.

Haberin Devamı

Engellilerin sosyalleşmesi amacıyla yapılan etkinlikte sahne almaktan mutluluk duyduğunu belirten Nur Ertürk, “İlvanlım”, “Kara Kiraz” ve “Grisi Yoktur Aşkı” gibi sevilen şarkılarıyla engelli çocuklar ve ailelerine eğlenceli saatler yaşattı.

Ünlü şarkıcı, “Bu çocuklar hepimizin. Onlara destek olmak hepimizin görevi. Sevgiyle aşılamayacak engel yoktur. Önemli olan gönüllerdeki engelleri yıkmaktır. Engelli çocuklarımızın aileleri de bu süreçte çok zor ver sıkıntılı günler yaşayabiliyor. Birazcık onlara moral ve motivasyon verdiysek ne mutlu bizlere” şeklinde konuştu.

Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Nur Ertürk, sevinçleri yüzlerinden okunan çocuklara gösterdiği sevgi dolu tavırlarıyla kalpleri kazandı.