Cadde Nurgül Yeşilçay-Necati Kocabay çifti Marmaris'te! 'Geliyorum aşkım'

Nurgül Yeşilçay-Necati Kocabay çifti Marmaris'te! 'Geliyorum aşkım'

22.07.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Nurgül Yeşilçay, uzun zamandır aşk yaşadığı yapımcı Necati Kocabay ile tatile çıktı. Marmaris'e giden ünlü çift, denize girerken görüntülendi. Tek başına denize giren Yeşilçay, Kocabay'ı yanına çağırdı. O sırada Necati Kocabay da iki kolunu yana açarak, "Geliyorum aşkım" dedikten sonra sevgilisine koştu.

Nurgül Yeşilçay-Necati Kocabay çifti Marmariste Geliyorum aşkım

Bir polisi canlandırdığı ‘Son Nefesime Kadar’ dizisinin setinde kaza geçiren Nurgül Yeşilçay, sevenlerini endişelendirmişti. Sosyal medya hesabından fotoğrafını yayınlayan ünlü isim, "Bir süredir buralarda yoktum! Hastanelerde boğuşuyordum çünkü! Kendi kullandığım araçla büyük bir Kaza atlattım! Ağzıma, çeneme dikişler atıldı! Hasar kaldı ve bir süre daha devam edecek! Azıcık yamuğum ama gayet iyiyim anlayacağınız. Siz siz olun emniyet kemerinizi takın lütfen" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"HEM DİREĞE HEM AĞACA ÇARPTIM"

Ardından Arnavutköy'de görüntülenen 45 yaşındaki güzel, kaza ile ilgili konuşup; "Talihsiz bir kazaydı. İzleri hala geçmedi. Normalde otomobil kullanmayı seven birisi değilim. Kullanmak zorunda kaldım. Frene basayım derken panikleyerek gaza bastım. Hem direğe hem de ağaca vurdum. Doktor kontrolü devam ediyor. Kalıcı bir hasar yok. Elektroşok ve fizik tedavi devam ediyor. Üç aylık bir süre içerisinde düzelecek" demişti.

Nurgül Yeşilçay-Necati Kocabay çifti Marmariste Geliyorum aşkım

SAHNEDE BAYILDI

Yeşilçay, birkaç ay önce de Afra Saraçoğlu'yla beraber sahnelediği 'Bir Barda Bir Gece' isimli tiyatro oyununda sahnede yaşadığı sağlık sorunuyla sevenlerini korkutmuştu.

Nurgül Yeşilçay, oyunun DasDas'ta saat 17.00'deki gösteriminde baygınlık geçirmişti. Yoğun iş temposuna dayanamayan oyuncu, performansın ilk dakikalarında bir anda yere yığılınca, hemen kulise götürülmüştü.

Haberin Devamı

Tiyatroseverlerin şoka girdiği anlardan hemen sonra ara verilmişti. Mekandaki sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan oyuncunun, tansiyonunun düştüğü ortaya çıkmıştı. Yeşilçay'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilmişti.

MAKYAJSIZ POZ

Geçtiğimiz günlerde yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile birlikte tatil sezonunu açan Yeşilçay, keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmıştı. Kocabay ile verdiği pozu yayınlayan ünlü isim bir de doğal halini paylaşmıştı.

Nurgül Yeşilçay-Necati Kocabay çifti Marmariste Geliyorum aşkım

Güzel oyuncu, paylaşımına; "Merhaba ben makyajsız halimle dikkat çekerken çektim. Her an mayolu halimle dikkat çekerken de çekebilirim!" ifadelerini not düşmüştü.

ISSIZ KOYDA BAŞ BAŞA TATİL

Marmaris'te deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran Nurgül Yeşilçay ile Necati Kocabay, ıssız bir koyda kiraladıkları evde objektiflere yansıdı. Sevgililer bir süre çardaklarında sohbet ettikten sonra marketten erzak siparişi verdi.

Erzakları geldikten sonra deniz eşyalarını alıp, sahile doğru giden mutlu çift bir süre şezlongda uzandıktan sonra denize girdi. Denizde eğlenceli anlar yaşayan sevgililer, birbirlerine sarılarak romantik anlar yaşadı.

Nurgül Yeşilçay-Necati Kocabay çifti Marmariste Geliyorum aşkım

SEVGİLİSİNE KOŞTU

Denize sevgilisi Necati Kocabay'dan önce giren Yeşilçay, "Gel buraya" diye seslendi. O sırada Necati Kocabay iki kolunu yana açarak, "Geliyorum aşkım" dedikten sonra kendisini Nurgül Yeşilçay'ın kollarında buldu.

Haberin Devamı

Eğlenceli anlar yaşayan mutlu çift, uzun bir süre yüzdükten sonra şezlonglarına geçti. Nurgül Yeşilçay, mor renkli şık mayosu ile dikkat çekti.

Nurgül Yeşilçay-Necati Kocabay çifti Marmariste Geliyorum aşkım