Cadde Nurgül Yeşilçay'dan nostalji paylaşımı! 'Hiç değişmemiş'

Nurgül Yeşilçay'dan nostalji paylaşımı! 'Hiç değişmemiş'

08.12.2023 - 08:27 | Son Güncellenme:

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, nostalji paylaşımıyla gündem oldu. Yeşilçay'ın gençlik fotoğrafına yorum yağdı.

Nurgül Yeşilçaydan nostalji paylaşımı Hiç değişmemiş

Farklı hikayesi, başarılı oyunculukları ile olduğu kadar görkemli kıyafetleri ve stylingi ile de beğeni toplayan, Kanal D'nin 22 Ağustos'ta final yapan dizisi 'Veda Mektubu'nun 'Alanur'u Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz aylarda verdiği kilolarla gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

"TATLI, ÇİKOLATA YOK"

Nasıl zayıfladığını anlatarak tatlı ve çikolatadan uzak durduğunu belirten ünlü isim, sabah kalktıktan sonraki ilk dört saat yemek yemediğinin altını çizerek şu ifadeleri kullanmıştı:

Arkadaşlar bildiğiniz aç kaldım. Alışana kadar çok zordu. Gece yatmadan dört saat önce yemeyi bırakıyorsun. Sabah kalktıktan sonra dört saat aç kalıyorsun sonra yemek yiyorsun. Mümkün mertebe tatlı, çikolata yok. Biraz da dikkat ediyorsun.

Nurgül Yeşilçaydan nostalji paylaşımı Hiç değişmemiş

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken ünlü isim sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor.

"20-25 YILI VARDIR"

Yeşilçay bu defa nostalji paylaşımıyla çok konuşuldu.Gençlik fotoğrafını paylaşan Yeşilçay o karesine; "Bir 20-25 yılı vardır" notunu düştü. Ünlü ismin bu gönderisi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Nurgül Yeşilçaydan nostalji paylaşımı Hiç değişmemiş

"HER HALİN ÇOK GÜZEL"

Güzel oyuncuya; 'Hiç değişmemişsin', 'Her halin çok güzel' gibi yorumlar yapıldı.

Nurgül Yeşilçaydan nostalji paylaşımı Hiç değişmemiş