Cadde Oğlum'un Zeynep'i kimdir, gerçek adı nedir? Songül Öden yaşı kaç, nereli, eşi kim?

Oğlum'un Zeynep'i kimdir, gerçek adı nedir? Songül Öden yaşı kaç, nereli, eşi kim?

16.02.2022 - 18:56 | Son Güncellenme:

Songül Öden, yeni dizi Oğlum da Zeynep karakterine hayat veriyor. Oyuncu Diyarbakır'da doğdu ve eğitimini ise Ankara Üniversitesi'nde tamamladı. Umutsuz Ev Kadınları adlı dizide canlandırdığı karakterle popüler hale geldi. Ancak ilk olarak 1999 yılında Ferhunde Hanımlar'da yer aldı. Peki, Songül Öden kimdir?

Oğlumun Zeynepi kimdir, gerçek adı nedir Songül Öden yaşı kaç, nereli, eşi kim

Oğlum dizisi ile ekranlara gelen başarılı oyuncu Songül Öden, Devlet Tiyatrolarında görev aldı. Dikkat çeken oyunculuğu sayesinde birçok ödül aldı. 2020 yılında Arman Bıçakçı ile hayatını birleştirdi. İşte, Songül Öden hayatı...

Haberin Devamı

SONGÜL ÖDEN KİMDİR?

Öden, 17 Şubat 1979 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda yarı zamanlı şan eğitimi alan sanatçı, Ankara Sanat Tiyatrosu'nda, Ankara Deneme Sahnesi’nde, Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda ve özel tiyatrolarda görev yaptı.

Umutsuz Ev Kadınları adlı dizide Yasemin karakterini 2011-2014 yılları arası canlandırdı. Ekranlarda ilk göründüğü yapım Ferhunde Hanımlar oldu. Oyuncu 2020 yılında Arman Bıçakçı ile evlendi.