Cadde Oğuzhan Koç ateş püskürdü! 'Göz göze gelsek selam verirken titrer'

Oğuzhan Koç ateş püskürdü! 'Göz göze gelsek selam verirken titrer'

17.06.2023 - 10:09 | Son Güncellenme:

Son dönemde gergin tavırlarıyla dikkat çeken Oğuzhan Koç, sosyal medya üzerinden isyan etti. Ünlü şarkıcı, "Oğuzhan Koç yaz lastiğine geçmiş" şeklinde ayakkabılarını eleştiren bir fenomenin Intagram hesabını ifşa etti ve çok sert ifadeler kullandı.

Oğuzhan Koç ateş püskürdü Göz göze gelsek selam verirken titrer

Oyuncu Demet Özdemir'le evliliği sekiz ayda biten ve özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde Suadiye'de bir mekan çıkışı objektiflere yansımıştı.

Haberin Devamı

"BENİ TAKİP ETMEYİN"

Ünlü şarkıcı, "Beni evimin önünde çekemezsiniz. Beni arkamdan takip ediyorsunuz, görüyorum. Evden çıkarım, stüdyoya girerim, oradan da evime giderim. Beni takip etmeyin. Sorularınızı cevaplamayacağım" sözleriyle basın mensuplarına tepki göstermişti.

Oğuzhan Koç ateş püskürdü Göz göze gelsek selam verirken titrer

"SOSYAL MEDYANIN PARAZİTİ, ONURSUZ"

Oğuzhan Koç, son olarak Instagram'da bir fenomenşn ayakkabılarını eleştirmesi üzerine çılgına dönüp, zehir zemberek sözler sarf etti.

Göz göze gelsek selam verirken titreyecek insanlar garip mahlasların arkasına sığınarak (ne isim belli, ne soyadı belli) hayata hiçbir katma değer üretmeyerek bizlerin paylaşımlarının arasında terlik, tayt linki vererek yol bulmaya devam ediyorlar. Sosyal medyanın paraziti bu onursuz, kaçak köçek insanlara prim veren takip eden, fotoğraf çekip kendince paparazzilik yapan herkes en az bu insanlar kadar aşağılıklar. Siz yeni dünyanın parazitlerine başarılar. Ben ve temsil ettiğim değerler, ürettiklerim, duruşum fikirlerim, bu ucuzluğun en büyük düşmanıyım bundan sonra. Bugünkü parazitimiz Çağla isimli arkadaş, bakalım yarın kim olacak. Hepinize yerinizi, haddinizi, işe yaramazlığınızı öğretecek biri vardır diye bekliyordum. Demek ki benmişim o. Haydi bakalım.

Oğuzhan Koç ateş püskürdü Göz göze gelsek selam verirken titrer

"İSMİM BU ŞEKİLDE AÇIKLANDIĞI İÇİN ÖZÜR DİLERİM"

Oğuzhan Koç'un ifşa ettiği hesabın sahibinden ülü şarkıcıya cevap geldi.

Öncelikle bu kadar üzüp, sinirlendirdiysem özür dilerim ama kimsenin karşısında titremem. Bu zamana kadar sayfamdan kimseye bu şekilde hakaret etmediğim için bu beni dediği gibi onursuz biri de yapmıyor bence. İsmimi, soyadımı kendim başka şekilde açıklamayı çok isterdim. Bu şekilde açıklandığı için de yine sizden özür diliyorum. Bana 'Simit sat onurlu yaşa Çağla' demiş. Ben eski öğretmenim, simit de satarım, limon da, tayt da. Bana ayakkabısından dolayı yaptığım bu mizah seviyesi yakışmıyorsa bir kadını geçin insana 'parazit, aşağılık, onursuz, işe yaramaz' demek de kendisine hiç yakışmadı.

Oğuzhan Koç ateş püskürdü Göz göze gelsek selam verirken titrer