Cadde 'Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk'

'Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk'

06.05.2023 - 10:08 | Son Güncellenme:

Oyuncu Salih Bademci, 2015 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı İmer Özgün ile 'Fikret' karakterine hayat verdiği 'İstanbullu Gelin' (2017-2019) dizisinde kamera karşısına geçmişti. Mutlu bir evlilikleri olan ve İklim adında kız çocukları dünyaya gelen çiftten Bademci, "Eşinizle birlikte daha önce aynı projede yer aldınız. Nasıl bir duyguydu?" sorusunu cevapladı.

Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk

Salim Bademci, önceki akşam Beyoğlu CVK Otel'de düzenlenen DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması'nda jüri üyeliği yaptı. 38 yaşındaki oyuncu, "Bugün juri üyesiyim. Bütün adaylara bol şans diliyorum, kazananları da şimdiden tebrik ediyorum. Benim en önem verdiğim şey senaryodur; bir hikaye kurmak, o hikayede güzel bir şekilde işlemek gerçekten çok önemli. O yüzden benim birinci tercihim her zaman senaryodur" dedi.

Haberin Devamı

"İLK ADIMI BEN ATTIM"

"Eşinizle birlikte daha önce ortak bir projede yer aldınız. Nasıl bir duyguydu?" sorusuna Salih Bademci, "Profesyonel anlamda zor çünkü birbirimizi oyuncu olarak karşılıyorduk. Biz konservatuardan sınıf arkadaşıydık. Sahnede beraber olduk ama İmer daha önce oynadığım bir partner olmamıştı. Değişik, eğlenceli, ilk başta zorlandığımız ama sonradan güzel bir iş çıkardığımız proje oldu" yanıtını verdi.

Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk

"İmer Hanım konservatuar zamanlarında dikkatinizi çekiyor muydu?" sorusu üzerine ise ünlü isim, "Biz arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk. İlk adımı ben attım" ifadelerini kullandı.

Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk

"DOKTORLUKTAN ÇOK KEYİF ALDIM"

Jüri üyeleri arasında yer alan Nilperi Şahinkaya, "Gerçekten sinemaya manevi olarak katkıları olan bir yarışma. Bir parçası olduğum için çok mutluyum. Yaklaşık bin sayfa okudum, hepsi birbirinden güzeldi" şeklinde konuştu.

Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk

Haberin Devamı

Yeni projesinden bahseden Şahinkaya, "Dijital platformda bir proje var. Gerçekten güzel bir iş oldu, biz de çok heyecanlıyız. Son bölümü çekeceğiz. Doktor bir kadını canlandırıyorum; kimseye tahammülü yok, lafını asla esirgemiyor. Çok keyif aldım" açıklamasını yaptı.

"ARADA KÜÇÜK KAÇAMAKLAR YAPIYORUM"

Birdiğer jüri Gonca Vuslateri ise "Bir şeyler yazıyorum tekrardan, elimizde birkaç senaryo var. Henüz açık sözlü olamadığım projeler deryasındayız. Bizi çalışmak kurtarır. Neticede şu anda motivasyonum yerinde" dedi.

Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk

"Tatilden yeni mi geldiniz?" sorusuna Vuslateri, "Arada küçük kaçamaklar yapıyorum. Haziran ayında da 'Yurt dışına gidebilir miyim?' diye düşünüyorum" cevabını verdi.