Cadde Önder Açıkbaş: Orta Doğu'da savaş suçu işleniyor!

Önder Açıkbaş: Orta Doğu'da savaş suçu işleniyor!

20.10.2023 - 08:10 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Hep Yek: Düğün' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Önder Açıkbaş, yeni filmi 'Öğretmen'in galasında Gazze'de yaşananlar hakkında konuştu. Savaştan dolayı film ile ilgili herhangi bir kutlama yapmadıklarını dile getiren Açıkbaş, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Önder Açıkbaş: Orta Doğuda savaş suçu işleniyor

Trabzonspor ve Fenerbahçe rekabetini mizahi bir dille anlatan 'Öğretmen' filminin galası, geçtiğimiz akşam Zorlu Center'da gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Senaryosunu Yılmaz Okumuş'un yazdığı 'Öğretmen' filminin yönetmen koltuğunda Bilal Kalyoncu oturdu. Filmin oyuncu kadrosunda ise Önder Açıkbaş, Asuman Dabak, Necmi Yapıcı gibi isimler yer aldı.

Önder Açıkbaş: Orta Doğuda savaş suçu işleniyor

GALA BURUK GEÇTİ

Fanatik Fenerbahçeli olan ilkokul öğretmeninin Trabzon'un Çaykara ilçesine tayinin çıkmasıyla başından geçen olayların anlatıldığı TRT ortak yapımı 'Öğretmen' filminin galası, bir yandan da buruk geçti.

Oyuncular ve yapım ekibi İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırıları kınarken, tüm bir ağızdan "Savaşa hayır" dediler.

Önder Açıkbaş: Orta Doğuda savaş suçu işleniyor

"KORKUNÇ ŞEYLER YAŞANIYOR"

Filmin başrollerinden 45 yaşındaki Önder Açıkbaş, şu ifadeleri kullandı:

Çok iyi zamanlardan geçmiyoruz. Orta Doğu’da korkunç şeyler yaşanıyor. Film ile ilgili herhangi bir kutlama yapmadık. Allah oradakilerin yardımcısı olsun. Orada bir savaş suçu işleniyor.

Önder Açıkbaş: Orta Doğuda savaş suçu işleniyor

"FİLMİMİZE GÜVENİYORUZ"

Filmle ilgili düşüncelerini de paylaşan ünlü isim, "Öğretmen sıcacık bir aile komedisi, büyük çabalar ile yapılmış film, çok emek var. Sevgili Bilal Kalyoncu ile birlikte yol arkadaşlığı yaptılar. Buradan TRT yönetimine de teşekkür ediyorum. Biz filmimize güveniyoruz" dedi.