Cadde Onur Büyüktopçu'dan 'Antidepresan' cevabı!

Onur Büyüktopçu'dan 'Antidepresan' cevabı!

04.02.2023 - 08:30 | Son Güncellenme:

'Kiralık Aşk', 'Dikkat Köpek Var' ve 'Lise Defteri' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı. Mabel Matiz'in 'Antidepresan' şarkısının birçok oyuncu tarafından yorumlanmasıyla ilgili soru sorulan Büyüktopçu, cevabıyla dikkat çekti.

Onur Büyüktopçudan Antidepresan cevabı

Son olarak 'Kutsal Damacana 4' filminde yer alan 40 yaşındaki oyuncu Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz gün Etiler’de bulunan birz eczaneden çıkarken objektiflere takıldı. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Büyüktopçu, “Biraz rahatsızlığım vardı. İlaç almaya geldim” dedi.

Onur Büyüktopçudan Antidepresan cevabı


"HERKES MEMNUN"

Haberin Devamı

'Kutsal Damacana 4' filminin başarısı hakkında konuşan oyuncu, “Son yılların en iyi çıkış yapan komedi filmi oldu. Baya kişi izledi. Herkes memnun bu durumdan. Hava soğuk olursa insanlar sinema salonlara daha da çok gider. Filmin hemen devamını çekmek istiyor Şafak. Tekrardan sinema seyircisini çekmek için” açıklamasını yaptı.

"YAPIMCILARIN TAKDİRİ"

Filmlerin sinema yerine dijitale kayması hakkında da konuşan Büyüktopçu, “Yapımcıların takdiri. Biraz garanti iş dijitale iş yapmak. Kaç izlenmiş vs hiç bakmaz yapımcı, daha garanti para. Biz oyuncular da mesela pandemi dönemindeki gibi kazanıyoruz hala. Her şeye zam geldi, oyuncuların maaşlarına da zam gelmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Onur Büyüktopçudan Antidepresan cevabı

"TEKLİF VEREN YOK"

Haberin Devamı

Verdiği bir röportajda, "Komedi rolleri üzerime yapıştı. Dram oynamak istiyorum artık" açıklaması hatırlatılan ünlü isim, şöyle konuştu:

Kariyerimin başında, kariyerimin en iyi işini yaptım 'Kiralık Aşk'taki Koray rolü ile. Dram oynamak istiyorum, teklif veren yok. Ben tiyatroda dram oynadım mesela. Herkes bunu izleyince nasıl komedi yaptın dedi. Ben dram istiyorum. En büyük şansızlığım da kariyerimin başında böyle bir rolde oynamak oldu. Ben sırf Koray rolünden sıyrılmak için yemek programında sunuculuk yaptım.

Onur Büyüktopçudan Antidepresan cevabı

"YETER ARTIK"

Oyuncuların da son dönemde şarkı söylemesi ve Nihat Doğan’ın ‘Antideprasan’ şarkısını seslendirmesi sorulan başarılı oyuncu, “Gına geldi. Yeter artık, herkes söyledi. Bırakın sanatçı söylesin onu. Son dönemde tutan bir şarkı, o da eksilecek. Söyleyenler de artık anılarımızda kalacak" diye konuştu.