Cadde Onur Saylak: Yeri geliyor alt değiştiriyordum!

Onur Saylak: Yeri geliyor alt değiştiriyordum!

10.11.2023 - 09:54 | Son Güncellenme:

Oyuncu ve yönetmen Onur Saylak'ın, eski eşi Tuba Büyüküstün'le birlikteliğinden Maya ve Toprak adında ikiz kızları, Gözde Yılmaz'la evliliğinden Deniz Ali adını verdikleri bir oğlu bulunuyor. Ünlü isim, nasıl bir baba olduğunu anlattı.

Onur Saylak: Yeri geliyor alt değiştiriyordum

Menajer Gözde Yılmaz ile 2020 yılında dünyaevine giren Onur Saylak (46), katıldığı programda, çocuklarıyl ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"NORMAL KIYAFETİM BEŞİKTAŞ FORMASI"

Ben Beşiktaş formasıyla evde gezen bir adamım. Maç günleri de normal günlerde de. Akşam eve gidince normal kıyafetim Beşiktaş forması. O kadar Beşiktaşlıyım! Seviyorum.

Onur Saylak: Yeri geliyor alt değiştiriyordum

"NE KADAR VAKİT GEÇİRİRSEK O KADAR İYİ"

Aktif bir babayım. Her anlarıyla, her dertleriyle uğraşıyorum. Yeri geliyor alt değiştiriyordum, bez değiştiriyordum yani. Küçük beye her sabah süt yapıyoruz, sabahları oyun oynuyoruz. Sabahları istisnasız 6.30-7'de kalkıyoruz. Oyun grubu var, sabahları gidiyor ve her sabah bu seremoniyi gerçekleştiriyoruz. Kızlarla da ne istiyorlarsa, artık 11.5 yaşındalar. Ne kadar birlikte vakit geçirirsek o kadar iyi, çok mutluyum onlara bu zamanı ayırdığım için.

Onur Saylak: Yeri geliyor alt değiştiriyordum

"İLKLER UNUTULMUYOR"

İlk aşkım orta son sınıfta başladı. Şunu çok net hatırlıyorum; bir aynı sınıftaydık aslında, fakat onu başka duygularla ilk gördüğüm anı hiç unutmuyorum, o kadraj olarak hâlâ bende duruyor. Yüzünü de hatırlıyorum. İlkler kolay kolay unutulmuyor.

Onur Saylak: Yeri geliyor alt değiştiriyordum