Cadde Öykü Karayel’in kim olduğunu öperek anlattı

Öykü Karayel’in kim olduğunu öperek anlattı

09.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Tatil için Bodrum'a gelen Can Bonomo, eşi Öykü ve eşinin ikiz kardeşi Ezgi Karayel ile önceki gün Bitez'de görüntülendi. Can Bonomo daha önce haber hataları yapan ve eşinin ikiz kardeşini Öykü Karayel ile karıştıran gazetecilere deniz keyfinde ipucu verdi.

Öykü Karayel’in kim olduğunu öperek anlattı

Ailece tatile çıkıp, deniz keyfi yapan Can Bonomo, bol bol güneşlendi. Eşi Öykü Karayel'in denize girmediği plajda eşinin kız kardeşi Ezgi Karayel ile denize giren Can Bonomo kendisini görüntüleyen gazetecileri fark edince mekândan apar topar ayrıldı.

Haberin Devamı

Yaz tatili için eşi Öykü ve ikiz kardeşi Ezgi Karayel ile Bodrum'da gelen Can Bonomo daha önce haber hataları yapan ve eşinin ikiz kardeşini Öykü Karayel ile karıştıran gazetecilere deniz keyfinde ipucu verdi.

Denizde eşi Öykü Karayel'in ikiz kardeşi Ezgi Karayel ile yüzen Can Bonomo sudan çıktıktan sonra karada kendilerini bekleyen ve suya girmeyen eşi Öykü Karayel'i boynundan öperek Öykü Karayel'in kim olduğuna dair soru işaretlerini giderdi.

Mavi ve ilginç tarzda pareosu ile eşi ve kardeşinin sudan çıkmasını bekleyen Öykü Karayel'in denize girmemesi akıllara hamile mi? sorularını getirdi.