Cadde Oyunculuğa ara vermişti! Emma Watson pişman oldu mu?

Oyunculuğa ara vermişti! Emma Watson pişman oldu mu?

16.12.2023 - 17:29 | Son Güncellenme:

'Harry Potter' serisinde canlandırdığı 'Hermione Granger' karakteriyle tanınan Emma Watson (33), geçtiğimiz aylarda oyunculuğa ara verdiğini açıklamıştı. İngiliz aktris, radikal kararı sonrası çarpıcı bir açıklamaya daha imza attı.

Oyunculuğa ara vermişti Emma Watson pişman oldu mu

Aktivist kişiliğiyle de öne çıkan Emma Watson, "Dürüst olmak gerekirse oyunculuk yaparken mutlu değildim" itirafında bulunmuş, sektörün kendisini kafese kapatılmış gibi hissettirdiğini söylemişti.

Haberin Devamı

2019 yapımı 'Little Women'dan (Küçük Kadınlar) bu yana herhangi bir film projesinde yer almayan 33 yaşındaki İngiliz aktris, oyunculuktan uzaklaşma kararıyla ilgili Vogue dergisine konuştu.

Oyunculuğa ara vermişti Emma Watson pişman oldu mu

"EGEMENLİĞİME SAHİP OLDUĞUMU HİSSEDİYORUM"

Oyunculuktan uzaklaştığım için çok memnunum çünkü kendi sesime, yaratıcı alanıma ve egemenliğime sahip olduğumu hissediyorum. İşlerin bir süreliğine karışmasına ve sırada ne olduğunu bilmeme konusunda kendime izin verdiğime çok memnunum. Ulaştığım farkındalığı hiçbir şeye değişmezdim.

Oyunculuğa ara vermişti Emma Watson pişman oldu mu

"HİÇBİR BAŞARI MEMNUZ ETMEZ"

Kariyeri henüz 10 yaşında 'Harry Potter and the Sorcerer's Stone'la (Harry Potter ve Felsefe Taşı) başlayan Emma Watson, "Dünyanın en başarılı insanlarından bazılarıyla yan yana bulundum" dedi.

Oyunculuğa ara vermişti Emma Watson pişman oldu mu

Gelecekte oyunculuğa geri dönmeyi planlayan İngiliz yıldız, "Bu noktaya geldiğinizde kim olduğunuzu sevmiyorsanız veya kimse izlemediğinde yaptığınız şeyden zevk almıyorsanız, sizi hiçbir şekilde mutlu ya da memnun edecek bir başarı düzeyi olmadığı çok açık bir hal alıyor" ifadelerini kullandı.