Cadde Özge Borak'ın acı günü! Babaannesi hayatını kaybetti

Özge Borak'ın acı günü! Babaannesi hayatını kaybetti

06.03.2023 - 13:06 | Son Güncellenme:

'Eyvah Eyvah', 'Ihlamurlar Altında' ve 'Eşref Saati' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Özge Borak, geçtiğimiz hafta babaannesinin yoğun bakımda olduğunu ve entübe edildiğini duyurmuştu. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda babaannesini kaybettiklerini duyurdu.

Özge Borakın acı günü Babaannesi hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Özge Borak, geçtiğimiz hafta babaannesi Neriman Borak'ın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini açıklamıştı. Babaannesinin yoğun bakımda olduğunu söyleyen oyuncu, Neriman Borak'ın entübe edildiğini duyurmuştu.

Özge Borakın acı günü Babaannesi hayatını kaybetti


"AİLECE BEKLİYORUZ"

Haberin Devamı

Borak, "Babaannem üç gündür yoğun bakımda ve dün entübe edildi. Eş, dost, arkadaş, akraba araya ve soran herkese hem teşekkür etmek hem de bilgi vermek istedik. Sağ olun var olun. Ailece biz de bekliyoruz, eksik olmayın" ifadelerini kullanmıştı.

KÖTÜ HABERİ VERDİ

41 yaşındaki oyuncu, Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir paylaşım daha yaparak; kötü haberi verdi. Ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Günlerdir yoğun bakımda olan canım babaannem bugün vefat etti. Eş, dost, arkdaş, akraba arayan soran herkese yine hem teşekkür etmek; hem de bilgi vermek istedik. Sağ olun, var olun.

Özge Borakın acı günü Babaannesi hayatını kaybetti

"YAKINLARIMIZI BEKLİYORUZ"

Sözlerine, "İstanbul dışından gelecek yakınlarımızı bekliyoruz" şeklinde devam eden Özge Borak; "Cenaze töreni için gün, saat, yer belli olduğunda haber vereceğiz" diye yazdı.