Cadde Özge Ulusoy: Babamı suçlu gösterdiler, başın sağ olsun bile demediler!

Özge Ulusoy: Babamı suçlu gösterdiler, başın sağ olsun bile demediler!

28.10.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Özge Ulusoy, geçtiğimiz aylarda aldığı acı haberle sarsılmıştı. Ünlü mankenin 73 yaşındaki babası, Emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirmişti.Konuyla ilgili öfkesini dile getiren Ulusoy, "Hapis cezası bir nebze de olsa içimizi rahatlattı" dedi.

Özge Ulusoy: Babamı suçlu gösterdiler, başın sağ olsun bile demediler

Özgür Masur, Cumhuriyetimizin 100. yılında “Ülkeme bir armağan” diyerek tanımladığı koleksiyonunu, Tersane İstanbul’ da, 100 tasarımın, 100 mankenle sunulduğu defileyle tanıttı.

Haberin Devamı

Dünyanın en mistik topraklarına saygı duruşu niteliğindeki koleksiyonun sunulduğu defileye, sanat, moda, tasarım, cemiyet ve iş dünyasından 500 davetli katıldı. Özge Ulusoy da geceye katılan davetliler arasındaydı.

3 YIL 9 AY HAPİS CEZASI!

Ulusoy, 73 yaşındaki babasını geçtiğimiz yıl bir trafik kazasında kaybetmişti. Yaşananların ardından ise dava yoluna giderek bu olayın sonuçlanmasını istemişti. Geçtiğimiz hafta dava sonuçlandı. Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy'a aracı ile çarpan Elif Nasır, 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Özge Ulusoy: Babamı suçlu gösterdiler, başın sağ olsun bile demediler

"BABAMI SUÇLU GÖSTERDİLER İLK BAŞTA"

Konuyla ilgili konuşan Özge Ulusoy, "Babamı suçlu gösterdiler ilk başta. Yalancı şahitler ile yapıldı bu. Adli tıp raporu ile babamın tamamen suçsuz olduğu kanıtlandı. Hapis cezası bir nebze de olsa içimizi rahatlattı aslında. Üst mahkemeye de gittim ama sonuna kadar hakkımızı arayacağız. Çünkü bu dava başkalarına da bir emsal olacak. Bana başın sağ olsun bile demedi karşı taraf" diyerek sonuna kadar bu davanın arkasında olduğunu dile getirdi.

Özge Ulusoy: Babamı suçlu gösterdiler, başın sağ olsun bile demediler


"HOŞÇA KAL DEMİYORUM, ELBET KAVUŞACAĞIZ"

Haberin Devamı

Zor günler geçiren Ulusoy, babasıyla birlikte çekilen eski bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Haydar Ulusoy'u yad eden Özge Ulusoy, duygusal bir mesaj kaleme almıştı.

Özge Ulusoy, paylaşımına şu notu düşmüştü:

Kalbim... Seni bu evrendeki tüm sevgilerden daha çok seviyorum… Benimlesin biliyorum, hissediyorum… 'Hoşça kal' demiyorum, elbet kavuşacağız… Kusursuz bir baba, harika bir eş, mükemmel bir insan olduğun için teşekkür ederim. Senin kızın olmak bir gurur. Sana tüm hakkım helal babacığım, umarım sen de bizleri izleyip, gururlanıyorsundur. Hep yaptığın gibi… Annem bize emanet, sen de oradan bizleri koru olur mu? Mekanın cennet olsun, Allah rahmet eylesin... Kızın 'Fındıka Hanım'….

Özge Ulusoy: Babamı suçlu gösterdiler, başın sağ olsun bile demediler