Cadde Özlem Yıldız, İstanbul'a döndü! 'Son kez şort giyeceğim galiba'

Özlem Yıldız, İstanbul'a döndü! 'Son kez şort giyeceğim galiba'

23.09.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Her yıl olduğu gibi bu yazı da Bodrum'da geçiren Özlem Yıldız, İstanbul'a döndü. Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ünlü isim, fit hali ve bronz teniyle dikkat çekti. Basın mensuplarıyla sohbet eden Yıldız, İstanbul'a yeni geldiğini ve adapte olmaya çalıştığını söyledi. Havaların soğuduğunu belirten eski manken, Eda Ece'ye olan hayranlığını da dile getirdi.

Özlem Yıldız, İstanbula döndü Son kez şort giyeceğim galiba

SEÇKİN ŞENVARDAR/ Milliyet
Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Konuştukça' programının sunuculuğunu yapan Özlem Yıldız, geçtiğimiz aylarda Klass Ödülleri Gala Seremonisi'ne katılmıştı. Yıldız, erkek çocuklarının anneyi kıskandığını belirterek, 15 yaşındaki oğlu Demir Serter'le yaşadığı bir olayı anlatmıştı. 

Haberin Devamı

"ERKEK ÇOCUĞU ANNESİNİ KISKANIYOR"

Özlem Yıldız, "Arkadaşlar bu benim normale dönmüş halim. İnanın tanıyamazdınız, kapkaraydım. Hatta bu akşam bu elbiseyi giymeden önce oğlum gördü, 'Bu kıyafetle gidemezsin, çok açık' dedi. İnan giydim ve kaçtım. Erkek çocuğu annesini kıskanıyor ama kıyafetim normal" şeklinde konuşmuştu.

Özlem Yıldız, İstanbula döndü Son kez şort giyeceğim galiba

BODRUM TATİLİNDE GÖRÜNTÜLENDİ

Yaz başı sezonu Bodrum'da açan Özlem Yıldız, sahilde görüntülenmişti. Plajda yakın arkadaşları Emine Ün ve İlgi Gövsa ile birlikte güneşlenerek sohbet eden başarılı manken, Bodrum'un bunaltıcı sıcağına daha fazla dayanamayarak kendini denize atmıştı. Denizde dostlarıyla birlikte eğlenceli anlar geçiren Özlem Yıldız, fit fiziğiyle de genç mankenlere taş çıkardı, tüm bakışları üzerinde toplamıştı.

Haberin Devamı

İlerleyen günlerde yine Bodrum'da görüntülenen Yıldız, şezlongda uzanarak güneşlenmişti. Bir ara yanında getirdiği kitabı çıkaran ünlü isim, bir saat boyunca kitap okumuştu. Yıldız'ın keyfi yerindeydi.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bodrum'daki tatiline devam eden güzel sunucu Özlem Yıldız, yeni yaşına Azka Otel'de girmişti. Azka Otel'in beachinde güneşlenen Yıldız'a, Azka Otel personeli tarafından çalgı ve davulla birlikte pastayla doğum günü sürprizi yapılmıştı.

Doğum günü için hazırlanan sürpriz pastayı oğlu Demir ile kesen Yıldız, "Bu güzel organizasyon için ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Özlem Yıldız, İstanbula döndü Son kez şort giyeceğim galiba

EDA ECE HAYRANI ÇIKTI

Sonbaharın gelişiyle tatilini bitiren Özlem Yıldız, önceki gün Nişantaşı City's de görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Yıldız, tam bir Eda Ece hayranı olduğunu söyledi. Ünlü sunucu, "Tam bir Eda Ece hayranıyım. Pazartesi akşamları tüm işlerimi iptal edip, soluğu televizyon başında alıyorum. Çok seviyorum Eda'yı. Eda'nın oynadığı dizideki yaptığı replikle bayılıyorum" dedi. 

"GÜZELİM BODRUM'U BIRAKIP GELDİM"

Yaz boyunca Bodrum'da olduğunu ve daha yeni istanbul'a geldiğini söyleyen Özlem Yıldız, "Uzun bir aradan sonra İstanbul'a geldim. Adapte olmaya çalışıyorum. Güzelim Bodrum'u bırakıp geldim. Havalarda soğumuş, bu yıl son kez şort giyeceğim galiba" diye konuştu.

Özlem Yıldız, İstanbula döndü Son kez şort giyeceğim galiba