Cadde Ozonterapi ile güçlü bağışıklık

Ozonterapi ile güçlü bağışıklık

28.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ozon gazına Eski Yunan’da ‘Tanrının nefesi’ derlerdi. Aslında bildiğimiz iki atomlu oksijenin yüksek enerji ile üç atomlu hale gelmesidir ozon gazı.

Ozonterapi ile güçlü bağışıklık

Dr.Hasan Çağlar Gürol- Bu gazın kanla birleşmesiyle oluşan reaksiyonlar zinciri, insan vücudunda birçok şifanın kapısını da aralar. Vücudun oksijenizasyon seviyesini artırır. Kırmızı kan hücrelerimizin duvar elastikiyetlerini artırarak dolaşımı çok daha yaygın ve hızlı hale getirir. Kırmızı kan hücrelerimizin oksijen taşıma kapasitesini artırır.

Haberin Devamı

1926’da Dr. Otto Warburg, Almanya’da kanserin hücre düzeyinde oksijen azlığından meydana geldiğini ispatlayarak 1931 ve 1944’te iki kez Nobel Ödülü aldı. O zaman dolaşımı ve tüm dokularda oksijenizasyonu artıran ozon tedavisinin önemi net olarak ortaya çıkıyor.

Ozonterapi ile güçlü bağışıklık

*Tüm virüslere, bakterilere, mantarlara ve kanser gelişimine daha dirençli bir bağışıklık sistemi oluşmasını destekler.

*Dolaşım ve oksijenizasyon artışı ile hücrelerimiz gençleşir.

*Detoksifikasyon sistemimiz hem ozonun direkt etkisi hem de daha iyi çalışan karaciğer, böbrek organ sistemi etkisi ile aktive olur.

*Daha yüksek enerji, güç, kuvvet ve yüksek iş verimine sahip oluruz.

*Daha derin ve kaliteli uyku uyuruz.

*Ağrıları azaltır. Tansiyonu dengeler. Şekeri dengeler.

Haberin Devamı

*Kalp-damar sistemimizi temizler.

*Bağırsak florasını destekler.

*Romatizma, alerji, otoimmün hastalıklarda tedaviye destek sağlar.

*Zihni açar, öğrenme ve hafıza fonksiyonlarını destekler.

Ozonterapi ile güçlü bağışıklık

Bağırsaklar ve biz

Bu mükemmel etkileri daha da iyi ortaya çıkarmak için iyi bir bağırsak fonksiyonuna ve florasına da sahip olmanın çok önemli olduğunu unutmayalım. Doğru beslenme, probiyotikler, gerekli vitamin mineraller ve düşük stres seviyesi yani huzur ile bağışıklık sistemimizin çoğunu barındıran bağırsaklarımızı destekleyelim. Her zaman söylerim; “Tüm iyileşmeler bağırsaktan başlar ve iyi bir bağırsak için iç huzuru, dengeli bir ruh hali çok önemli.”

Bu arada iyi bir bağırsak çeperini desteklemenin bana göre bir keyifli yolu da kemik sularıyla yapılan çorbalar, kelle paça işkembe çorbaları. Ancak un eklemeden bunları tüketmek çok daha faydalı. Ayrıca toksik yüklerden uzak kalmak adına küçükbaş kemik ve sakatatları daha çok tercih edilmeli.

Ozonterapi ile güçlü bağışıklık

Damardan serum kokteylleri

Bağışıklığımızı desteklemenin ve vücudumuzu hastalıklara karşı kuvvetlendirmenin başka yolları var mı derseniz; damardan serum içine C vitamini, B vitamin türevleri, aminoasitler, vücut için gerekli elementler, alfa lipoik asit, glutatyon artırıcı desteklerden oluşan kokteyller ile hastalarımıza destek oluyoruz.

Haberin Devamı

Bu kombinasyonları medyada Yaşlanma karşıtı (Anti Aging) serumu, Bağışıklık Kokteyli, Myers’ Kokteyli, Saç-Cilt-Tırnak serumu, Anti-Stres Kokteyl, Güzellik Kokteyli, Diyabet Kokteyli, Detoks Kokteyli, Spor Kas Aminoasit Kokteyli, Yağ Yakma Kokteyli gibi isimlerle duyabilirsiniz. Merak ettiğiniz detaylar konusunda 0536 725 5454 numaralı WhatsApp hattından bilgi edinebilirsiniz.

Sadece kışa girerken değil, her zaman kendimize bakalım. Ruh, zihin, beden bir bütün olarak dengemizi koruyalım. Eski bir hava durumu spikerinin de dediği gibi “Havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız