Cadde Pardon filmi ne zaman çekildi? İşte, Pardon filmi oyuncuları ve konusu

Pardon filmi ne zaman çekildi? İşte, Pardon filmi oyuncuları ve konusu

14.03.2021 - 19:01 | Son Güncellenme:

Rasim Öztekin ve Ferhan Şensoy'un yer aldığı komedi filmi Pardon, televizyon ekranlarında sinemaseverlerle olacak. Film gerçekte bir tiyatro oyunundan beyazperdeye aktarıldı. Dikkat çeken filmin konusu da oldukça beğenildi. Pardon filmi oyuncu kadrosu haberimizde.

Pardon filmi ne zaman çekildi İşte, Pardon filmi oyuncuları ve konusu

Pardon filminin yönetmenliğini Mert Baykal yapıyor ve senaryosu da Ferhan Şensoy'a ait olan Çok Tuhaf Soruşturma oyunundan sinemaya uyarlandı. Filmin başrollerinde usta isimler yer alıyor. 2004 yapımı filmin bir kısmı Sinop Cezaevinde çekildi. Sevilerek izlenen Pardon filmi konusu nedir?

Haberin Devamı

 

PARDON FİLMİ KONUSU

Yıllar sonra askere giden İbrahim dağıtım için İstanbul'a gelmiştir ve geceyi arkadaşı Muzaffer'de geçirecektir. Fakat otobüs garajında nedensiz yere polisten kaçmaya başlayan İbrahim, Muzaffer'in evinde yakalanır ve birlikte göz altına alınırlar. Sorgulamayla başlayan kördüğüm Taksim'de büfe işleten arkadaşları Aydın'ın da gözaltına alınmasına ve Aydın'ın işkenceyle tüm asılsız suçlamaları kabul etmesi üç arkadaşın birlikte hiç beklemediği yargı sistemi sorunlarıyla karşılaşmasına yol açacaktır.

PARDON FİLMİ OYUNCULARI

Ferhan Şensoy: İbrahim
Rasim Öztekin: Muzo (Muzaffer)
Ali Çatalbaş: Aydın Diktepe
Erol Günaydın: İbrahim'in babası
Sermiyan Midyat: İbrahim'in Eniştesi
Parkan Özturan: Gardiyan Osman
Hakan Bilgin: Taksi Şoförü
Zeki Alasya: Hapishane müdürü
Levent Ünsal: İkinci Müdür
Bülent Kayabaş: Emniyet Amiri
Şahnaz Çakıralp: Asuman