Cadde Paris Hilton kılık değiştirerek festivale katıldı!

Paris Hilton kılık değiştirerek festivale katıldı!

01.08.2022 - 16:55 | Son Güncellenme:

Bir zamanlar özel hayatıyla gündemden düşmeyen Paris Hilton, geçtiğimiz Kasım ayında Carter Reum dünyaevine girmişti. Şimdilerde mutlu bir evlilik sürdüren sosyetik isim, mavi bir perukla kılık değiştirerek bir müzik festivaline katıldı. O anları takipçileriyle paylaşan Hilton, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Paris Hilton kılık değiştirerek festivale katıldı

Daha önce üç kez nişanlanan ancak aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan dünyanın en zengin varislerinden 41 yaşındaki Paris Hilton, aynı yaştaki dördüncü nişanlısı Carter Reum ile geçtiğimiz kasım ayında dedesi Barron'ın Bel Air'deki malikanesinde muradına ermişti.

Haberin Devamı

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

Törene aralarında Emma Roberts, Bebe Rexha, Ashley Benson, Rachel Zoe, PAula Abdul'ün de bulunduğu birçok ünlü düğünün konukları arasındaydı. Üç gün üç gece sürecek olan düğünün en çok merak edilen ayrıntısı da Paris Hilton'un giyeceği gelinlikti. Bir gelinliğin yanı sıra birkaç tane de beyaz gece elbisesi giyeceği bilinen Hilton, düğünüyle ilgili ilk sosyal medya paylaşımını da yapmıştı.

Paris Hilton kılık değiştirerek festivale katıldı

Hilton, gelinliğini tam olarak göstermese de bir duvağını ön plana çıkaran bir fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşarak, gönderisine "Benim sonsuzluğum bugün başlıyor" notunu düşmüştü. Sosyal medya hesabında 19.8 milyon takipçisi olan Paris Hilton'a, kısa sürede başta ünlü isimler olmak üzere tüm hayranlarından çok sayıda beğeni ve yorum gelmişti.

Haberin Devamı

13 MİLYON TL'LİK YÜZÜK!

Reum'un Paris Hilton'a hediye ettiği 2 milyon dolarlık (13 milyon TL) elmas nişan yüzüğü, Louis Cartier'nin torunu Jean Dousset tarafından tasarlanmış, Hilton'un gösterişli yüzüğü uzaktan çekilen fotoğraflarda bile göze çarpmıştı.

KILIK DEĞİŞTİRİP FESTİVALE GİTTİ

Şimdilerde mutlu bir evlilik sürdüren Hilton, tüm bunların ardından yeni yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Sosyetik isim, Tomorrowland'in ana etkinliklerinden birinde sahneye çıkmadan bir gün önce, festivale gelen kalabalığın arasında karışabilmek için kılık değiştirdi.

Mavi bir perukla partiye katıldığı o anları Instagram hesabından yayınlayan Hilton, "Geceyi kılık değiştirerek geçirdim ve bu gerçekten işe yaradı. Hatta fazla işe yaradı" dedi.

Paris Hilton kılık değiştirerek festivale katıldı

"O BENİM KOCAM"

Ünlü ismin yayınladığı videoda, bir adamın yıldıza eşini göstererek, "Bu kim? Erkek arkadaşın mı?" diye sorduğu görüldü. Paris Hilton ise kendisiyle sohbet etmeye çalışan adama, "Hayır, o benim kocam" diyerek cevap verdi.

Hilton, videosunu elektrikli bir scooter'la dolaştığı ve ardından kızarmış patates yediği anları göstererek bitirdi.

BİNLERCE BEĞENİ VE YORUM GELDİ

Ünlü ismin binlerce beğeni alan videosuna, "Peruk ya da değil, çok tanınabilir bir yüzün var", "Paris ile parti yaptığınızı ve onun Paris olduğunu bilmediğinizi hayal edin" ve "Saçını gerçekten maviye boyaman gerek" şeklinde yorumlar yapıldı.