Cadde Pelin Öztekin: İlla aşk mı olması lazım?

Pelin Öztekin: İlla aşk mı olması lazım?

26.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

2021 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin'in 35 yaşındaki kızı Pelin Öztekin, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, 'aşk' sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.

Pelin Öztekin: İlla aşk mı olması lazım

Geçen sene babası usta oyuncu Rasim Öztekin'i kaybetmesi nedeniyle büyük üzüntüye uğrayan Pelin Öztekin, sosyal medya hesabından sık sık babasıyla ilgili paylaşımlar yaparak hem usta oyuncuyu hayranlarına unutturmuyor hem de babasına olan bağlılığını gözler önüne seriyor.

Haberin Devamı

O dönem verdiği kilolarla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu, bambaşka bir görünüme sahip oldu. Şimdilerde fit bir görüntüye sahip olan Öztekin, son dönemde Instagram sayfasından yayınladığı iddialı pozlarla adından söz ettirdi.

Pelin Öztekin: İlla aşk mı olması lazım

FLAŞLARIN PATLAMASIYLA ŞAŞKINA UĞRADI

Pelin Öztekin, geçtiğimiz aylarda Beyoğlu’nda bir mekandan çıkarken görüntülendi. Flaşların patlamasıyla önce şaşkınlık yaşayıp yüzünü kapatan Öztekin, daha sonra muhabirlerin sorularını yanıtladı.

"OTEL ODASI ORASI"

Diyete devam ettiğini ve daha fazla kilo vermek istediğini söyleyen oyuncu, muhabirlerin sosyal medyasından paylaştığı bornozlu paylaşımlarını hatırlatması sonrası; "Allah Allah otel odası arkadaşlar orası, üstümdeki bornoz da değil. Eski bir fotoğraf o zaten" diyerek soruya tepki gösterdi.

Haberin Devamı

"SİZİN OLMADIĞINIZ YERDE OLMAK İSTİYORUM"

Bayramda memleketi Ayvalık'ta olacağını söyleyen oyuncu, "Oraya magazin gelmiyor. Bir çıkın artık hayatımdan, sizin olmadığınız yerde olmak istiyorum" diyerek, kahkaha atıp muhabirlere takıldı.

"1.5 AY TATİL YAPTIM"

Verdiği kilolarla adeta bambaşka bir insan haline gelen Pelin Öztekin, son olarak geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla konuşan ünlü isim, tatil dönüşü bakımlarını yaptırmak için Nişantaşı'na geldiğini belirtti.

Pelin Öztekin: İlla aşk mı olması lazım

Öztekin, 1.5 ay tatil yaptığını anlatıp; "Bodrum, Ayvalık ve Midilli'ye gittim. Yeni döndüm, bugün de bakıma geldim. Tatil bitti, havalar da kapattı biraz üzgünüm" diye konuştu.

"İNSANIN KENDİSİNİ SEVMESİ YETERLİ"

Eylül ayında Burak Sergen'le başlayacağı tiyatro oyununa hazırlandığından bahseden ünlü isim, "Yüzünüz gülüyor. Hayatımızda biri var mı?" sorusu üzerine; "İlla aşk mı olması lazım? İnsanın kendisini sevmesi yeterli bence" açıklamasında bulundu.