Cadde Perihan Savaş'ın duygusal anları! Oğlu Savaş terhis oldu

Perihan Savaş'ın duygusal anları! Oğlu Savaş terhis oldu

06.07.2022 - 14:59 | Son Güncellenme:

Son olarak Fox TV'de izleyici karşısına çıkan 'İyilik' dizisinde boy gösteren Perihan Savaş'ın Yılmaz Zafer'den olan oğlu Savaş Zafer, geçtiğimiz haftalarda asker olmuştu. Bedellik askerlik yapan oğlunu almak için İskenderun'a giden usta oyuncu, oğluna kavuştuğu anlarda gözyaşlarını tutamadı. Savaş, bu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Perihan Savaşın duygusal anları Oğlu Savaş terhis oldu

Perihan Savaş'ın merhum eşi Yılmaz Zafer’den olan oğlu Savaş Zafer (26) geçtiğimiz kasım ayında evliliğe giden yolda ilk adımı atmıştı. Uzun süredir birlikte olduğu dijital içerik üreticisi Melis Ketenci’ye yüzüğü takmıştı.

Haberin Devamı

Kar küresi şeklinde bir fanus içinde evlenme teklif eden Savaş Zafer’in bu anlarını paylaşan Perihan Savaş paylaşmıştı. Usta oyuncu, güzel haberi; “Bir kar küresiyle başlayan aşk mutlu sona ilerliyor. Ailemize hoş geldin kızım” diyerek duyurmuştu.

NİŞANLANDILAR

Hazırlıklara başlayan Ketenci ve Zafer, 28 Mayıs akşamı nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Aileleri ve yakın dostlarıyla kutlama yapan ünlü çiftin nişan töreninden kareler sosyal medyada paylaşılmıştı. 64 yaşındaki Savaş da oğlunu ve müstakbel gelinini "Maşallah çocuklarıma" notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Perihan Savaşın duygusal anları Oğlu Savaş terhis oldu

ASKER OLDU

Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer, sevgilisi Melis Ketenci ile evlilik yolunda ilk adımı attıktan sonra asker yolcusu olmuştu. Usta oyuncu, bedelli askerlik yapacak olan oğlunu askere uğurladıkları anları sosyal medya hesabından "Uğurluyoruz askerimizi" notuyla takipçileriyle paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Nişanlısını ve kayınvalidesini yalnız bırakmayan Melis Ketenci de "Bir ay da olsa insanın içi burkuluyor. Allah daha uzun süre bekleyenlere sabır versin" ifadelerini kullanmıştı.

Perihan Savaşın duygusal anları Oğlu Savaş terhis oldu

ASKERDE DOĞUM GÜNÜ

Vatani görevini yapmak üzere İskenderun'da bulunan Savaş Zafer’in önceki gün sürpriz bir misafiri vardı. Nişanlısı Melis Ketenci, doğum gününde Zafer’e sürpriz yaparak İskenderun’a gitmişti.

Nişanlısını karşısında görünce şoke olan Savaş Zafer, onunla birlikte pastasının mumlarını üflemişti. Nişanlılar sonra da Zafer’in ablası Zübeyde Melek Akkaş’ı görüntülü arayarak, mutluluklarına ortak etti. Anne Perihan Savaş fotoğraflara "Kuzularım! Melis de asker" notunu düşmüştü.

Perihan Savaşın duygusal anları Oğlu Savaş terhis oldu

"ASLAN PARÇAMI ALDIM"

Vatani görevini tamamlayan Savaş Zafer'i almak için İskenderun'a giden Perihan Savaş, yemin töreni sonrası oğluna kavuştu. Savaş Zafer ile birbirlerine sarıldıkları anı takipçileriyle paylaşan usta oyuncu, gönderisine; "Aslan parçamı aldım. Allah tüm Askerlerimizi korusun" notunu düştü.

Perihan Savaşın duygusal anları Oğlu Savaş terhis oldu