Cadde Perşembe gününün galibi yine 'Camdaki Kız' oldu

Perşembe gününün galibi yine 'Camdaki Kız' oldu

10.03.2023 - 11:35 | Son Güncellenme:

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız’ın 9 Mart'ta yayınlanan 69'uncu bölümü, heyecan dolu anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu. Nalan ve Sedat'ın boşanmasının ardından olaylar iyice çıkmaza girdiği Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu? İşte cevabı...

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, son bölümü ile Total kategoride 6,37 reyting ve 15,99 izlenme payı, AB kategorisinde 6,38 reyting ve 17,68 izlenme payı, 20+ ABC1 kategorisinde ise 7,65 reyting ve 18,38 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.

Haberin Devamı

'CAMDAKİ KIZ' SON BÖLÜM

Camdaki Kız’ın 9 Mart Perşembe akşamı yayınlanan 69’uncu bölümünde; Nalan’la (Burcu Biricik) boşandıktan sonra onu takip ettiren Sedat (Feyyaz Şerifoğlu) boşandıktan sonra da Nalan’dan vazgeçmeyeceğinin sinyalini verdi.

Perşembe gününün galibi yine Camdaki Kız oldu

SEDAT VE NALAN'IN BEBEK KAVGASI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Nalan’ın boşanma haberiyle çok mutlu olan Hayri'nin (Cihangir Ceyhan), Türkan (Hivda Zizan Alp) ve çocuklarının İstanbul’a gelmesiyle düzeni değişti.

Perşembe gününün galibi yine Camdaki Kız oldu

HAYRİ, TÜRKAN'I GÖRÜNCE ŞOKE OLDU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Gülcihan Hanım’ı (Devrim Yakut) doktora götüren Nalan’ı yanlış anlayan Sedat, Nalan’ı bebeklerini aldırmakla suçladı. Tüm bu olanları kaldıramayan Sedat, kendini otellerinin terasında buldu. Türkan ise Nalan ve Hayri’yi dışarıda samimi halde konuşurken gördü.

Perşembe gününün galibi yine Camdaki Kız oldu

Haberin Devamı

SEDAT İNTİHARIN EŞİĞİNDE! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı, Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız, her perşembe günü saat 20.00’de Kanal D’de.