Cadde Peruklar deprem bölgesine…

Peruklar deprem bölgesine…

30.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Demet Özdemir, yüzü olduğu markanın önceliğin deprem bölgesindeki kanser hastalarına verileceği peruk bağış kampanyasına destek oldu.

Peruklar deprem bölgesine…

Demet Özdemir, yüzü olduğu Pantene’in önceliğin deprem bölgesindeki kanser hastalarına verileceği peruk bağışı kampanyasının lansmanına katıldı. Oyuncu, ‘Göster Saçlarının Gücünü’ mottosuyla başlayan çalışma için, “Pantene ve Pİ Kadın Kanserleri Derneği, güçlerini birleştirerek, zorlu süreçlerden geçen birçok kadınla gerçekleştirdiği peruk bağışlarıyla umut oldu. ‘Birlikte Daha Güçlüyüz’ diyerek başladığımız bu iş birliğini güçlendiriyor ve beraber yeni bir yola çıkıyoruz” diye konuştu. 

Haberin Devamı

Deprem bölgesinde paylaşım yapan ünlü isimlerin eleştirilmesine Özdemir, “Bu sadece depremle ilgili değil; eleştirmek isteyen hiçbir şekilde geri kalmıyor. Bu konuda ne kimseyi eleştiririm, ne de ‘Aferin’ derim. Bizler insanlığın gereğini yapmaya çalışıyoruz. Ne fazla takdire ne de çok fazla eleştiriye açık olması gereken bir konu bu... Süreci her anlamda suistimal edenler oluyor ne yazık ki” açıklamasını yaptı. -MESUT YILMAZ