Cadde Petek Dinçöz ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı

Petek Dinçöz ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı

14.04.2023 - 08:50 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, ameliyat oldu. Mutlu evliliğiyle adından söz ettiren Petek Dinçöz son olarak ameliyat oldu. Petek Dinçöz, son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Petek Dinçöz ameliyat oldu Sağlık durumunu açıkladı

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, oğlunun babası Serkan Kodaoğlu ile evliliğini sonlandırarak Nida Büyükbayraktar ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz aylarda nişanlanan şarkıcı Petek Dinçöz ile gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar dünyaevine girmişti.

Haberin Devamı

Taze gelin Dinçöz'e eşi Nida Büyükbayraktar'dan dudak uçuklatan düğün hediyesi ortaya çıkmıştı. Eşi Nida Büyükbayraktar, Petek Dinçöz'e 1 milyon 300 bin TL değerinde bir saat hediye etmişti.

"ARTIK YOLUMA DAHA SAĞLIKLI DEVAM EDECEĞİM"

Ünlü şarkıcı, son olarak ameliyat oldu.Şarkıcı, ameliyat sonrası fotoğraflarını paylaştı. Dinçöz şu ifadeleri kullandı:

Günaydın. Yıllardır süre gelen bir problemimden kurtuldum. Artık yoluma daha sağlıklı devam edeceğim. Bu arada merak etmeyin ben gayet iyiyim. Hastanedeki sağlık çalışanları ve tüm personellerine ilgilerinden dolayı da teşekkürlerimi sunarım.

Petek Dinçöz ameliyat oldu Sağlık durumunu açıkladı

"YARIM KALAN BİR ŞEYİ TAMAMLADIK"

Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile olan evlilik sürecinden ve hakkında çıkan 2. çocuğa hamile iddialarına cevap vermişti. Petek Dinçöz, evlilik kararının kendisi için çok ani olduğunu söylemişti. Dinçöz, "Neden olmasın dedik ve yarım kalan bir şeyi tamamlamak için evlendik. Çocuklar, annem, Nida'nın ailesi çok mutlular.

Petek Dinçöz ameliyat oldu Sağlık durumunu açıkladı

Haberin Devamı

"GÖBEĞİMİ ÇEKEBİLİRSİNİZ"

Petek Dinçöz, hakkında çıkan hamilelik iddialarını yalanlayarak, "Göbeğimi çekebilirsiniz" diyerek basın mensuplarıyla şakalaşmıştı.

Petek Dinçöz ameliyat oldu Sağlık durumunu açıkladı